Slaaf X deel 2

 

 

Start
Omhoog

 

 

 

De slaaf is droog en ik trek hem aan de hals band de douche weer uit. Nu pas haal ik de kap van zijn hoofd. Hij kijkt opgelucht   , eindelijk weer wat zien na een paar uur. Dat zal inderdaad wel lekker zijn. Ik haal de plugjes maar uit zijn oren, zodat hij mijn bevelen kan opvolgen de komende uren hahaha.

“Zo,” zeg ik tegen mijn slaaf, nu op handen en voeten en ik trek hem zonder echt op te letten of hij mij wel kan bijhouden naar  een andere kamer op deze verdieping. Het is de kamer die we gebruiken om spelletjes met slaven te spelen.  Hij staat op handen en voeten en ik houd de riem strak . Hij heeft niet veel bewegingsvrijheid. Hmmm… hij ziet er een beetje koud uit. Ik zal hem maar eens wat opwarmen denk ik. Ik trek hem mee naar de spreidstand die al klaar op de grond ligt en zeg, Sta maar op. Hij staat op en ik bevestig de spreidstang weer aan zijn voeten. Zijn polsen, waar de boeien nog aanzittten natuurlijk, klik ik zo aan een ketting die weer aan het plafond hangt.   De ketting loopt door een katrol  zodat ik hem makkelijk op kan trekken. Hij staat nu prachtig uitgestrekt . Zijn tenen  staan nog net op de vloer. Een hele zware houding.

Zo… lekker slaafje van me en ik pak een zweep, niet zo’n erge zware, maar een dunne met  veel kleine riempjes aan het uiteinde. Ik sla je er eens zachtjes mee op je borst. Hij rilt… maar durft denk ik niets te zeggen… ik beveel hem: ”Kijk mij aan:”   en hij kijkt nu naar mij… ik kijk in  zijn ogen als ik hem weer sla. Ik zie zijn ogen donker worden…van lust.? Van Angst? Beiden , denk ik eigenlijk. Ik sla hem  niet hard, dat is ook niet nodig. De angst is genoeg. De vernedering… om zo hulpeloos aan mij, zijn Meesteres overgeleverd te zijn is al zwaar genoeg , denk ik. … Alhoewel… nu ik om hem heen loop en zijn kontje zie, krijg ik toch wel zin om daar eens flink op te slaan.Ik haal flink uit en geef hem een flinke pets met de zweep. Auw…. Hoor ik hem zeggen.. Wat slaafje, wat is er , vraag ik lachend? Doet het pijn?.   Nee, Meesteres hoor ik hem zeggen, heel zachtjes.

Goed zo,. Want ik houd niet van zeurende slaven hoor! Denk er om!  Ik sla hem overal op zijn lichaam, maar zijn penis heb ik nog niet aangeraakt…Ik pak hem stevig bij zijn kin en kijk in zijn ogen… ik zie lust.. ik zie begeerte… ik zie angst… ik zie pijn!   Mooi zo, daar houd ik van. Ik steek een vinger in mijn kutje en laat hem lachend zien hoe nat ik ben…. Ik zie zijn penis weer verder overeind komen.Ach, bedenk ik, hij kan hier wel even zo blijven staan en ik ga weg zonder wat tegen hem te zeggen.  Hahaha, hij zal zich wel afvragen, hoelang blijft ze weg. 5 minuten, een half uur… of nog langer.?

Ik loop naar beneden en schenk mijzelf een glaasje sap in. Zal ik mijn slaaf ook wat geven?  Hmmm, kan ik wel doen he. Ik pak het hondendrinkbakje en doe er weer vers water in. Ik loop naar boven en zet  het bakje in de hoek van de kamer. Hmmm, zie hem eens kijken , en wat zweet hij mooi!!    Prachtig gezicht gewoon. Ik neem nog een foto van hem… leuk om later nog eens naar te kijken. Ik loop weer naar de slaaf en hij kijkt mij smekend aan zie ik. Ik pak de ketting en laat hem weer zakken zodat mijn slaafje weer plat opzijn voeten kan staan. Ik pak een stevige metalen ring . De ring is in tweéen verdeeld. Ik ga op mijn knieen tussen de benen van mijn slaaf zitten en bevestig de ring om zijn zak. Je kan hem aan elkaar bevestigen met een imbus sleuteltje. Het is zwaar om zijn zak en zijn zak word er door uitgerekt…. Hmmm prachtig hoor. Ik vind het wel een geil gezicht zo. Nu maak ik hem maar even helemaal los . Ik duw hem weer op zijn handen en voeten en bevestig de hondenriem om zijn nek. Ik trek hem naar de waterbak en hij drinkt gretig nu, zie ik. Ach ja, hij zal wel flink dorst hebben. Zou ja, zo is het wel genoeg hoor. Ik loop met hem naar een andere kamer en hoor hem schrikken. Want daar staat…. Een kooi!!    Echt speciaal voor honden. Er ligt een deken in en ik duw hem erin. Zo hond van me, dit is jouw plek! Een hond hoort in een kooi. Hier blijf je voorlopig in.

En het is nu 5 uur in de middag, de komende uren blijf je hier. Het is geen grote kooi, zoals je merkt. Rechtop zitten gaat niet, liggen languit ook niet. Dus niet echt gemakkelijk he.

Zo, hij probeert een beetje comfortabel te zitten zie ik. Dat zal niet meevallen en dan ook nog die zware ring om zijn zak. Oh, ik bedenk ineens iets en open het deurtje weer, steek je polsen uit, zeg ik  en ik bevestig de polsboeien weer aan elkaar. Ik ga lekker naar beneden en luister niet naar je vraag, wanneer je er weer uit mag. Dat is iets wat ik  bepaal. Hehehe. Eindelijk even rust, bedenk ik mijzelf.  Ik ga maar eens wat te eten maken. Ik kook lekker aardappeltjes  en groenten en een stukje vlees en ga lekker buiten eten. Mijn slaaf zit wel best daar hoor. Ik zet mijn bordje neer en leun lekker achterover in mijn stoel. In gedachten zie ik mijn slaaf zitten… hij zal ook wel trek krijgen.

Ik  sta op en loop naar de keuken , maak een prakje voor hem en warm het een beetje op in de magnetron. Ik loop naar boven met het bakje en zet het in de  de kamer op de grond. Ik loop naar de kooi en zeg tegen hem , dat ik hem er nu uit ga halen. De slaaf kijkt mij dankbaar aan. Hahaha, hij zal wel stijf zijn zeg…

Kom op. Kom  er maar uit! Hij  komt langzaam uit de kooi gekropen.  Pff, zeg ik tegen hem.. lekker stijf?   Ik trek hem naar de hondenbak en beveel hem te eten. Als een hondje… Hij buigt zich voorover en begint te eten, het valt niet mee zie ik… terwijl hij eet, heb ik een voorbind dildo aangegespt . Hij heeft niets in de gaten…zo, genoeg hoor, als ik zie dat hij het bakje uit begint te likken…

Ik trek hem een beetje weg  en zeg tegen hem, blijf op je knieën hoor.  Ik duw met de dildo tegen zijn kontgaatje… hij kijkt verschrikt om en begint te protesteren. Pfff… protesteren, waar is dat nu voor nodig zeg!

Nou ja… ik duw door en voel de weerstand van zijn kontgaatje,,, hij kreunt, ik vraag vind je het lekker slaafje van mij? Ja Meesteres, antwoord hij keurig, dus duw ik lekker door, helemaal zijn kontje in. Ik grijp met 1 hand naar voren en voel aan de penis van mijn slaaf…. Owww, zo lekker dik…. Heerlijk…. Ik neuk hem en trek hem af met mijn hand… Ik voel hem helemaal verstijven en voor ik het weet komt er een grote golf sperma over mijn hand … heerlijk gewoon.

IK trek mijn … hihihi…namaakpenis weer uit zijn kontje. Ik hoor hem een zucht van verlichting slaken. Zo…. We moeten dit maar eens gaan afronden. Ik weet dat hij vanavond ook weer naar huis moet.  Ik laat hem opstaan en maak de metalen ring om zijn penis los, maar de hondenriem om zijn nek blijft om. Zo, kleed je maar weer aan zeg ik tegen hem en je gaat naar de badkamer om je kleding aan te trekken.  Ik zal hem zo weer naar het restaurant brengen. Mar eerst drinken we samen een kopje koffie en praten wat. We spreken af dat je de volgende keer een weekend blijft.

Zo, ik leid hem aan de hondenriem naar de auto, buren of niet!   Het is al wat schemerig, dus ze zullen niet zoveel zien waarschijnlijk, maar je weet het nooit. Ach wat, ik maal daar niets om hoor.

In de auto , bij de stoplichten zie ik een vrouw kijken naar hem, ze ziet de hondenriem om zijn nek. Ze lacht naar mij, begrijpend… ik lach terug en hij word rood in zijn gezicht.. Zo we zijn er. Ik geef hem  een SMS als ik weer wil afspreken . Ik verwijder de riem om zijn nek en zeg hem vriendelijk gedag.

Hij loopt naar zijn auto, wat langzaam en onzeker lijkt het. Hij kijkt nog eens om, en glimlacht….

 

/httpdocs  

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan .[email protected]
Copyright © 2003 Searains Dagboek
Laatst bijgewerkt: 30 december 2003