Slaaf X deel 4

 

 

Start
Omhoog

 

 

 

Hawwww, ik word wakker gaap nog eens… Pfff, heb ik lekker geslapen. Ik doe mijn handen achter mijn hoofd en lig nog even heerlijk na te doezelen. Ik lach stilletjes in mijzelf, denkend aan de komende dag. Een hele volle dag met mijn slaaf. Dat zal nog eens wat worden zeg. Hij zal het niet makkelijk krijgen. Ik hoor , door de babyfoon,  weet ie niets van, maar die staat in de slavenkamer ter extra controle, mijn menselijke puppy bewegen. Ik hoor hem tegen de tralies van zijn kooi  . Hij zal wel stijf zijn . En honger hebben , zo’n blikje hondenvoer is niet al te veel hè. Nou ja, hij is op een hondendieet hoor. Geen gezeur! Hahaha.

Ik stap uit bed en ga lekker douchen en mijzelf aankleden daarna.  Zo, lekker opgefrist doe ik de deur van de slavenkamer open. En zie gelijk dat mijn puppy het moeilijk heeft. “Ach” zeg ik, “Wat is er dan” , moet het vrouwtje je uit je kooi halen? Hij blaft vol verlangen. Ik pak de sleutel en draai het slot open en zeg: “Kom maar” je mag er uit hoor, kom maar hier. De pup komt moeizaam uit de kooi en ik aai hem over zijn kop. Ik doe de riem aan zijn  halsband en  neem hem mee naar de badkamer. “zo”, zeg ik tegen hem, je mag nu even van het toilet gebruik maken. En je even wassen. Niet douchen,, dat is nergens voor nodig vind ik.

Honden gaan niet zo vaak in bad. Hij blaft, verward misschien, een keer, twee keer en  ik zeg tegen hem:”Je hebt 5 minuten de tijd, niet langer”. Dus schiet op.

Na 5 minuten loop ik de badkamer weer binnen en hij gaat net weer op handen en knieën zitten. Hihihi,ineens krijg ik een idee. Ik pak een borstel van mijzelf die daar in de la ligt en zeg tegen de pup,: “Zo, ik zal je eens lekker kammen”. Waf… zegt ie… ach die lieverd.

Ik ga met lange halen van de borstel over zijn rug…. Hij siddert, lange rode strepen verschijnen er op zijn rug. Ze zijn niet erg, ze zullen zo weer wegtrekken. Draai je eens om, ga op je rug liggen zeg ik tegen hem. En hij draait zich om en gaat relaxt liggen. Ook daar trek ik lange sporen met mijn haarborstel over zijn borst en buik. Ik vermijd zorgvuldig zijn pik, maar zie toch dat de pik flink stijf wordt. “Zeg wat is dat”  vraag ik verontwaardigd. Een stijve pik? Ben je nu helemaal gek! Zo vroeg op de ochtend, zo uitdagend naar je  bazinnetje. Ik geef een flinke klap met de achterkant van de borstel op zijn ondeugende pik. Daar, dat zal je leren en ik geef nog een tik.  De slaaf krimpt ineen en slaat zijn handen voor zijn pik. Ohoho,zeg ik en pak zijn kin vast, dat doen we niet hè!!! Als je Mrs. Je wil slaan, doet ze dat en dan ga jij niet even je handen ervoor doen hè. Ben je nu helemaal gek!

Ik geef hem ook nog een flinke tik in zijn gezicht , hij kijkt erg verschrikt naar mij op. Nou, zeg ik tegen hem, zo is het wel even genoeg, je weet dat je naar mij moet luisteren hè. Nu, wat zeg je dan? Hij blaft zachtjes 1x.

Goed zo zeg ik. Zo, en nu maar even mee naar beneden , maar als puppy hè. Op handen en knieën dus. Ik trek hem achter mij aan naar de trap en hij gaat moeizaam de trap af. Ik maak, beneden in de keuken gekomen, hem zonder poespas  vast  met de riem aan de verwarming.

Ik rooster 2 sneden bruin brood voor hem en snij dat in kleine brokjes. Ik doe het in een hondenbakje en zet dat voor mijn pup neer. Hij kijkt mij wat zielig aan en ik zeg, toe maar, eet maar lekker, je zal wel moeten, want  vanavond krijg je pas weer hè. Hondjes eten nu eenmaal 2x per dag. Dat weet je toch wel.Ik zet er nog een bakje water naast en schenk mijzelf een bakje koffie in e n ga lekker naar de kamer , mijn krantje lezen en mijn bakje koffie drinken… Hmmmm , wat is dat toch geil zo’n menselijk hondenslaafje… Als je hem zo ziet eten in dat bakje met brood.. wow, helemaal te gek hoor.

Zo, de koffie is op , krantje uit, ik zal mijn slaven pup weer eens opzoeken. Ik loop naar de keuken en hij is er bij gaan liggen, zijn hoofd op de grond. Nou, nou, roep ik : Wat is dat nu? Ben je nu al moe? Je hebt nog een lange, lange dag te gaan hoor. Hij blaft 2x, kijkt ongemakkelijk en blaft 1x. Hij weet denk ik niet wat ie antwoorden moet. Nou, dat zal ik hem vandaag eens snel leren hè. Zo, kom maar weer mee naar boven hè, zeg ik tegen hem, daar is jouw plaats. Boven is je hok en daar moet je blijven in het weekend ..

Eenmaal boven gekomen,   beveel ik hem om op zijn buik  te gaan liggen. Ik pak een buttplug en trek zijn billen wat van elkaar. En duw die zonder iets te zeggen in zijn kontje. Ik hoor hem grommen> “Zo lekker,” hondje van me ? vraag ik ? Hij gromt nog een keer. Nou mooi, het zal dus wel denk ik bij mijzelf. Ik maak aan beide enkels en aan beide polsen leren boeien vast die makkelijk aan elkaar gemaakt kunnen worden. Ik buig zijn armen op zijn rug en bind zijn enkels ook aan elkaar. Daarna  trek ik een touw tussen zijn voetboeien en trek zijn benen naar achteren en bind ze vast tussen zijn polsen. Dat is dus een ongemakkelijke houding, maar wel effectief, veel bewegen is er niet bij hè. Ik laat hem maar eens een half uurtje liggen zo… Ik beveel hem om zich niet te bewegen,niet te kreunen of te grommen of wat voor geluid uit te brengen in deze houding.

Ik blijf in de kamer op de bank zitten  en ga een boekje zitten lezen, onderwijl kijk ik iedere keer naar de pup in zijn ongemakkelijke houding. Ik hoor hem na een minuut of 15 kreunen.. het zweet staat op zijn hoofd, ik loop er eens heen en ga met mijn voetje over zijn benen en zeg: Rustig maar, nog maar 15 minuten… dat houdt je wel vol hoor. Ik ga weer zitten en laat hem nog 15 minuten liggen. Hèhè, ik zal hem maar eens losmaken,: Zo, zeg ik, ik maak het  je iets comfortabeler. En haal het touw eg tussen zijn benen en polsen. Ook maak ik de boeien zelf los. Zo, kom maar weer overeind  Hector, zeg ik  , ik heb een klein toetje voor je.

Ik ga met mijn benen wijd voor hem op de bank zitten en geef het bevel: Lik! Hector laat het zich geen 2x zeggen en komt tussen mijn benen zitten met zijn hoofd. Ik doe mijn benen iets verder uit elkaar en leg 1 been op zijn schouder zodat hij er goed bij kan om te likken.Ik geef hem een aanmoedigend klapje met een zweepje op zijn billen. Hij begint vol overgave te likken., owww, dat is wel erg lekker hè. Hij likt mijn hele kutje schoon en ik beveel hem om zijn tong erin te steken en hij doet dat als een braaf hondje. Mijn God…. Ik kom klaar… wat zalig… Ik duw hem naar achteren en zie dat ie een hele stijve pik heeft. Zzzo, dat kan natuurlijk niet, hij mag nu nog niet klaarkomen . Ik sla met de zweep op zijn pik, die van schrik weer kleiner wordt. Nee hondje van me, dit kan natuurlijk niet hè. Ik zeg tegen hem, ga in de hoek van de kamer maar even wat drinken en ga dan in je hondenverblijf zitten.

Hij schuifelt naar de waterbak en daarna naar de kooi. Ik geef hem met mijn voet een zetje en hij kruipt vervolgens snel de kooi in. Zonder iets te zeggen ga ik weg.               Als ik beneden ben gekomen zie ik dat het al bijna 12 uur is! Tjee, time flys, when you having fun!  Mijn vriendin Mia, moet zo komen. Ze heeft mij laatst  verteld, toen we eens lekker aan de wijn zaten, dat ze wel eens een slaaf onder handen wilde nemen. Ze was daar zeer in geïnteresseerd en ik vertelde haar dat ik dus een slaafje bezit. Wow..riep Mia enthousiast, mag ik eens een keertje komen als hij bij jou “onderhanden” wordt genomen!  Ach waarom niet hè, zei ik. Het is nu dus zover. Mia kan elk moment komen. Ding-dong… daar gaat de bel.Ik loop naar de voordeur en doe open. Mia ziet er geweldig uit vandaag.  Een uitdagend kort zwart truitje, kort vuurrood rokje en lange laarzen.We zijn een mooie combinatie, zij mooi  blond en ik rood. We zullen ons slaafje eens goed gebruiken vandaag Hahaha.                                                                              Hoi Mia, zeg ik en ze komt vrolijk lachend binnen lopen. Ze kust mij op mijn wangen en zegt: “Zo meid, ik heb er zin in hoor!!!                                                                               Nou ik ook Mia, ik ook. Zullen we gelijk naar boven gaan of wil je eerst wat drinken. Nu, lekker een beetje drinken gaat er wel in hoor, lacht ze. Ik loop naar de keuken en schenk ons beiden een glas koele witte wijn in. Hihihi, om lekker in de stemming te komen samen.                                                                                                                                   We proosten op een gezellige dag. Weet je, zeg ik tegen Mia, ik heb een leuk idee voor vanmiddag. Mijn slaaf is hier als puppy … ze onderbreekt me en vraagt: Als Puppy??? Ik leg haar het een en ander uit en ze zegt: Wow, dat is helemaal te gek zeg… Ik popel van verlangen om de pup te bekijken.

Nou zeg ik, we zullen hem zo gaan bekijken. Ik sta op, trek mijn rok glad en zeg, kom op meid we gaan. Mia loopt giechelend achter mij de trap op. Owwww, zegt ze, terwijl ze achter mij loopt, jij hebt geen slipje aan… Nee, zeg ik, dat heb ik niet nodig nu, als ik erg nat ben laat ik de pup mij drooglikken. Ja… dat kan natuurlijk ook zegt ze verlangend. Ik doe de deur open en Mia loopt de kamer binnen. Ze loopt direct naar de kooi waar de pup inzit.                                                                                                                            “Kom Hector, zeg ik, kijk eens naar deze Meesteres. Zij komt mij helpen vandaag. Wat zeg je dan???   Hector blaft en Mia begint te giechelen… Oh, hij blaft ook nog. Oh, meid, daar word ik echt nat van. Ik maak de kooi wel open , dan mag je hem eens voelen. Kom op Hector, uit de kooi!!   Mia , is erg enthousiast en aait Hector over zijn hoofd. Wat een lief hondje ben jij…                                                                                                                De slaaf snuffelt aan haar benen zie ik, Mia kijkt er naar en ik geef Hector gelijk een mep. Op zijn kont. Hector trekt gelijk zijn hoofd terug en kreunt…. Van verlangen?? Of van schrik en pijn?                                                                                                               Kijk Mia, hij mag niets doen, alleen maar dingen waar hij toestemming voor krijgt. Ja, natuurlijk zegt ze en vraagt, kunnen we hem niet even vastbinden.? Ik wil wel eens wat dingen op hem uit proberen…                                                                                    Natuurlijk, zeg ik. Zo, kom maar overeind Hector,  en kom hier in de hoek staan. Ik pak zijn polsen en haak ze aan de ketting die aan de katrol aan het plafond hangt. Ik hijs hem wat op en hij staat helemaal gerekt, de spreidstang wordt tussen zijn voeten gemaakt en hij hangt dus echt heel ongelukkig. Ik zeg tegen Mia, kijk, dit is leuk voor aan zijn zak  en ik pak een leren riempje met een metalen ring eraan. Mijn  Hector weet wat het is en kijkt vol belangstelling als ik het voor zijn neus laat bengelen…

Wordt vervolgd…

 

 

 

/httpdocs  

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan .[email protected]
Copyright © 2003 Searains Dagboek
Laatst bijgewerkt: 30 december 2003