Slaaf X  deel 3

 

 

Start
Omhoog

 

 

 

Hmmm, denk ik, terwijl ik lekker achterover in een warm bad lig. Het is al een aantal weken geleden dat mijn slaaf hier was. Hij moet nodig weer eens onder handen worden genomen.Ik denk dat ik het komende weekend hem maar ontbied. Ik voel eens lekker aan mijn zachte , gladde kutje en raak opgewonden als ik aan zijn slaven lichaam denk. Helemaal weer in mijn macht. Hmmm.. jaaa, het is tijd dat hij ontboden wordt. Ik stap uit bad en ga mijzelf afdrogen. Ondertussen pak ik mijn mobieltje even en toets op mijn gemak een SMS in : Slaaf, vrijdagavond om 19.00 op het parkeerterreinbij Akersloot, Motel van der Valk.Alleen ontbijt s’morgens en verder de hele dag niets! Mrs. S.

Nou, dat begrijpt hij wel lach ik  bij mijzelf.

Zo, dat is geregeld. Nu nog wat dingen in orde maken voor het weekend. Hij wil graag als hondje behandeld worden, dus moet hij ook hondenvoer eten. Nou ja, niet echt natuurlijk bedenk ik . Maar ik zal hem eens flink laten schrikken. Ik zal een blikje hondenvoer kopen, dat leegmaken en heel goed  schoonmaken. Dan zal ik van kip zelf een lekker voer maken met saus, maar zo, dat het een beetje lijkt op hondenvoer. Hahahaha, wat zal hij schrikken. Maar goed, als je een hond wilt zijn moet je ook honds behandeld worden. En.. misschien in de toekomst geef ik hem wel eens harde honden brokken. Of ga ik nu te ver?   Nou ja, ik zie wel. Het is in ieder geval een geil idee.

-Vrijdagavond , hèhè eindelijk, het duurde ook voor mij lang voor ik eindelijk naar het restaurant kon rijden. Ik heb er echt zin in. Ik rijd naar een beetje stiller plekje op het parkeerterrein en blijf in de auto zitten. Even later zie ik zijn auto aankomen, hij kijkt wat zoekend rond. Nou, je  weet wat mijn auto is, dus je vind mij wel, denk ik. En ja, hij ziet  mij zitten in de auto. Ik zie zijn gezicht een beetje verschieten. Jajaja, je zal wel zenuwachtig zijn, voor wat ik nu weer in petto heb voor hem. Nou, lach ik in mijzelf, dat is niet niets. Hij parkeert de auto en komt naar mijn auto toelopen.  Ik wenk hem naar mijn deur en zeg Goedenavond slaaf. Hij antwoord keurig: Goedenavond  Meesteres. Ik kijk wat om mij heen en zie dat het niet zo heel erg druk is en niemand op ons let , dus zeg ik: Ga hier op je knieën zitten.  Hahaha, hij kijkt verschrikt , maar doet toch wat ik zeg. Hij knielt voor mij neer en ik pak de hondenband  en maak hem stevig vast om zijn nek.Zo slaaf, zeg ik: die komt dit weekend niet meer af. Het is een brede stevige riem, die waarschijnlijk niet zo comfortabel zit om zijn nek. Maar ja….je bent hondenslaaf of niet. Ja toch…

Ik maak ook gelijk de riem om hem uit te laten eraan vast en stap langs hem heen uit de auto. Zo, kom op zeg ik en trek hem mee naar de andere kant van de auto, ga zitten, de riem laat ik loshangen. Het staat natuurlijk echt heel geil zo. Of andere mensen hem zien zo, maakt mij niet uit.Laat ze maar kijken hoor.We rijden naar mijn huis en hij vraagt onderweg aan mij, wat zijn de plannen Meesteres? Ik kijk hem eens aan en hij kruipt in elkaar van schrik. Ik zeg tegen hem: Dat hoor je wel als we thuis zijn gekomen. Je valt je Meesteres in de auto niet lastig met zulke vragen, heb je dat goed begrepen???? Nee, Meesteres hoor ik een stille stem zeggen. We zijn er zo en hij moet uitstapppen , het inmiddels aardig donker zodat de buren niet zien waar ik mee bezig ben.

Eenmaal binnen gekomen trek ik hem gelijk mee naar boven. We gaan het weekend gelijk beginnen.Zo, trek je kleding maar uit hier in de badkamer , die heb je niet meer nodig dit weekend. Zo, mijn slaafje staat nu helemaal naakt. Kom zeg ik, en beveel hem op handen en knieën te gaan kruipen. Ik trek hem  mee naar de slavenkamer, tevens verblijf voor een slavenhond. Ik maak de uitlaatriem los en beveel hem zo te blijven zitten. Zelf ga ik lekker op de bank zitten. Zo slaaf, er zijn even een paar dingen die we gaan doornemen. Ik vind de naam , slaaf, niet plezierig. Ik geef je een andere naam. Die zal je straks vernemen. Dit weekend gaan we werken aan je training van puppy. Die moeten ook alles leren en jij bent een menselijke puppy, een honden puppy. Ik kijk naar hem en zie de uitdrukking  in zijn gezicht. Lust, schrik, van alles wat. Luister slaaf, je naam zal gedurende de puppytraining in het vervolg zijn: hector!!! Nou, wat vind je ervan? Een echte hondennaam he. Hahaha. Ik sta op van de bank en loop naar hem toe. Hector, roep ik  en je kijkt op en zegt: Ja Meesteres. Ohhhhh, roep ik verbaasd!!! Een puppy die kan praten… vreemd hoor, hondjes blaffen alleen maar! Weet Hector dat nog niet.?  Hij kijkt mij ongelukkig aan . Ik pak zijn haar stevig beet en trek zijn hoofd achterover: Luister slaaf, Hector is je naam dit weekend! Je praat niet! Je blaft alleen maar. Of gromt of kreunt, alle geluiden die een hond maakt. Maar

G E E N mensenpraat. Als je mij begrijpt of antwoorden moet met ja, dan blaf je 1x. Begrepen. Ik kijk hem aan en wacht. Hij blaft een voorzichtig blafje. Waf.

En als je nee moet zeggen , dan blaf je 2x. Denk je dat je dat kan onthouden domme hond die je bent?  Ik zie aan hem dat hij het moeilijk heeft, maar ik zet dit door. Ik hoor weer, waf. Mooi zo, we gaan de training beginnen.  Heb je dorst Hector, vraag ik?                   Hij blaft weer als antwoordt. Ik zeg ga dan maar wat drinken en wijs naar de hondenbakjes in de hoek van de kamer. Hij kruipt erheen en drinkt een paar flinke slokken. Ik zie dat hij naar de andere bak kijkt, alsof hij honger heeft. Nee hector, nog niet. Je moet het eerst verdienen hoor, voor je wat hondenvoer krijgt.                         Kom hier, kom bij het baasje, commandeer ik hem, hij draait zich om en komt weer naar mij toe kruipen. Zo Hector, we gaan eerst nog wat commando’s leren. Als ik zeg ,Zit, dan ga je op je hurken zitten , met je handen op je knieën. Begrijp je. Hij blaft 1x.          Keurig hoor, je bent een brave hond. ZIT, roep ik nu dus als commando, en hij gaat keurig zitten op zijn hurken. Hij luistert netjes, en doet erg zijn best om zich goed te gedragen zie ik.                                                                                                            Volgend commando: Als ik zeg “LIK. Dan kom je naar mij toekruipen en dan mag je mijn kutje of kontje likken. Maar, begrijp het goed, NOOIT  je handen gebruiken, je bent een hond en die hebben geen handen. Alleen je tong.

Ik ga  lekker zitten met mijn benen een beetje wijd en roep de pup, Kom maar zeg ik, kom maar bij het vrouwtje. Hij laat zich weer op handen en knieën vallen  en kruipt naar mij toe. Gaat af, zeg ik nu. En duw hem met mijn handen door zijn ellebogen en knieën zodat zijn gezicht plat op de grond komt. Ik beveel hem zo te blijven liggen . Hij blaft 1x ten teken dat hij het begrijpt. Ik ga naar beneden om het blikje honden voer uit de koelkast  te halen. Ik zet het op de tafel in de slavenkamer.Daarnaast een blikopener. De slavenhond kan niet zien dat het al open is. Ik ben benieuwd hoe hij reageert hierop.! Ik ga weer lekker zitten op de bank en zeg tegen mijn hondje. Hector kom overeind en lik . Ik zie hem overeind komen en verlangend naar mijn kutje kijken. Ik doe mijn benen iets uit elkaar zodat hij een mooie blik heeft en er goed bij kan. Uiteraard heb ik geen slipje meer aan op dit moment. Kom hier Hector. Lik en goed!! Als ik niet tevreden ben merk je het wel. De slavenpup komt iets naar voren gekropen en begint mij heel voorzichtig te likken. Owww, en siddering schiet door mij lijf en ik zie de slavenpup hierop reageren. Hij likt wat feller langs mijn gladde lipjes. Ze zijn nat van mijn sapjes…. Ik pak het stokje van de bank en geef hem een aanmoedigend tikje op zijn kontje. Zijn kontje schiet omhoog, maar zijn tong blijft zitten waar hij zit lekker in mijn kutje. Hmmm. Dat voelt lekker aan hoor.  Owww… ga met je tong in mijn kutje en lik alle sappen eruit, drink alles op.Ohhhh God… ik kom klaar!!!!!!!!!

Ik duw het hondje van mij af en beveel hem: Gaat af!   Hij gaat weer keurig liggen.Ik pak de uitlaatriem even en maak die vast aan zijn halsband en trek hem naar de kooi . Vlak voordat hij erin gaat doe ik hem nog aan 1 pols een handdboei vast.Vooruit, erin commandeer ik hem. Hij kruipt in de kooi en en beveel hem ook zijn handen omhoog te doen  zodat ik zijn handen boven zijn hoofd aan de kooi  vastmaak. Geen makkelijke houding. Maar jaaaa…hehe, Ik ga mijzelf even opknappen en een beetje bijkomen. Ik zeg niets meer tegen de slavenpup en loop naar beneden. Ik ga eerst maar eens een kopje koffie zetten. Heehe, dat is lekker, en wat zal mijn pupje een honger hebben zo onderhand. Nou, ik ga maar weer eens  naar boven. Ik pak het blikje van tafel en zeg tegen hector: Kijk eens, wat het vrouwtje hier voor je heeft! Lekker een blikje hondenvoer. Ik houd het blikje goed zichtbaar voor zijn ogen en ik zie hem schrikken. Heb je honger, vraag ik poeslief…. Hij blaft ja, en schudt ook nee. Wat, roep ik uit, wat wil je nu, eten of geen eten! Wat een lastige hond ben jij zeg! Ik die net of ik met een blikopener het blikje open en doe het in het hondenbakje. Ik maak de handboeien los en beveel hem te gaan eten….. Ik ben benieuwd hoe dit zal aflopen. Hij kruipt er langzaam heen en snuffelt eraan. Ja werkelijk, hij snuffelt als een echte hond. Ruikt wel goed he Hector, zeg ik tegen hem. Hij blaft ten antwoord 1`x. Maar hij zet er geen bek op zie ik. Hij blijft snuffelen en er boven hangen met zijn hoofd. Nu ja, zeg ik tegen hem: Als je dit niet eet, krijg je het morgen weer! Je kan kiezen dus! Of nu opeten of morgen, maar dan staat het alweer langer he. Ik zie dat hij erg zenuwachtig wordt en hij begint te jammeren, te piepen als een puppy. Ik pak zijn hoofd en duw het zonder veel poespas verder in de etensbak. Dan moet hij wel eten. Hij neemt een hap nu zie ik. Het valt niet mee hoor. Hij kauwt en kauwt, maar slikt het toch door. Ik zet mijn voet nu in zijn nek om hem met zijn hoofd bij de etensbak te laten blijven. Kom op. Even flink zijn, je bent een grote hond. Je moet toch eten!  En het kan niet vies zijn , het is gewoon kip in saus.(Zelfgemaakt dus ja….)  maar dat weet hij niet.

Eindelijk heeft hij de bak leeg  en ik doe hem de riem aan om uit te laten. Hij moet de trap af en buiten in de tuin plassen…. Ik heb en teiltje klaarstaan en daar moet hij als een hond in plassen. Hij moet het natuurlijk zelf legen in het toilet en daarna  mag hij verder van het toilet gebruik maken. Als hij daarmee klaar is moet hij weer naar boven, zichzelf even wassen en hup weer naar de slavenkamer.IK bind hem vast met een speidstang aan zijn voeten aan de kooi. Helemaal uitgestrekt is zijn lichaam nu, hij kan geen kant meer op. Ik pak de voorbinddildo en maak hem deze keer even nat in mijn kutje, bind hem voor en begin zonder enig voorspel, mijn slavenhondje te neuken in zijn slavenkontje…. Hij gromt en gromt en kreunt. Ik merk dat  ik bijna klaar kom en ik roep tegen hem, heb het hart dat jij ook klaar komt he.!  Ik voel hem inkrimpen en ik voel mijzelf klaarkomen, ongelooflijk lekker gewoon. Ik trek de dildo terug en laat de slavenhond liggen zonder hem een blik waardig te keuren. Eerst ga ik mijzelf wat opfrissen en zo. Ik hoor gekreun in de slavenkamer en ik zie dat hij wel erg ongemakkelijk staat. Ach.. roep ik Arme Hector…. Ik maak hem los en zie dat de afdrukken van de kooi in zijn vel zitten. Ik zal je klaarmaken voor de nacht. Ik gooi een deken in de kooi en maak zijn handen weer met de handboeien aan elkaar vast. Kruip er maar weer in hondje zeg ik liefkozend. En geef hem nog een klap op zijn kontje. Hij kruipt in de kooi  en ik doe hem met het hangslot op slot.Ik zeg tegen hem Welterusten Hector. En ik doe het licht uit. Het is heel donker daar, hij zal niets kunnen zien gedurende de nacht.

Wordt vervolgd…..

 

/httpdocs  

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan .[email protected]
Copyright © 2003 Searains Dagboek
Laatst bijgewerkt: 30 december 2003