Verhalen

 

 

Start
Omhoog
Slaaf X deel 2
Slaaf X  deel 3
Slaaf X deel 4
De e-Mail
Anna
Een Ontmoeting
Een lesje in pijn

 

 

 

Een verhaal over slaaf x.

Ik heb een afspraak met slaaf x. We hebben al veel op de ICQ gepraat en hij heeft al vele opdrachten voor mij uitgevoerd.We hebben besloten dat we elkaar nu in het echt gaan ontmoeten. We hebben afgesproken in een restaurant omdat dat toch een beetje neutraal terrein is. Het is voor beide zijden toch wel spannend.Ik ben benieuwd of hij zich in het echt ook zo goed zal kunnen schikken naar mijn wensen en grillen.

Pijn en vernedering ondergaan in het echt is toch heel  anders dan  er over praten en dromen. Ik kan het heel goed weten want af en toe ben ik ook een slavin, dat maakt mij volgens mij een betere Meesteres , want je kan je heel goed inleven in het slaven gevoel.Maar goed, onze ontmoeting,   zal straks plaats vinden. Ik zit op het terras te wachten, een lekker cappucinootje voor me, lekker in de zon... Het is een heerlijke zomerdag, perfekt om te spelen hahaha.Ik sla mijn gladde, bruine benen over elkaar en kijk met genoegen ernaar. Ze komen mooi uit onder mijn rok.     Kijk, daar stopt een auto, ja, het is denk ik de auto van de slaaf, het is tenminste hetzelfde merk.Schuins kijk ik naar de man de uitstapt. Ja, dat moet hem zijn.. een aantrekkelijke, grote  vent om te zien. Hmmm... wat moet dat lekker zijn om daar mee te spelen.

Ik zie hem rondkijken en zijn oog valt op mij. ik knik, bijna ongemerkt, en hij komt naar mijn tafeltje lopen. Hij komt recht voor mij staan en vraagt zachtjes: Meesteres?   Ik knik, en wijs naar een stoel tegenover mij. Hij zucht , van opwinding misschien, en gaat zitten.  Hij kijkt mij aan en ik bekijk hem keurend. Ja, hij voldoet aan mijn verwachtingen. Van te voren had ik hem al opdracht gegeven om mij niet aan te spreken, hij mocht alleen als opening vragen ,: Meesteres.

Ik kijk naar hem en hij word rood, ik glimlach  tegen hem en zeg: Zo, slaaf x, daar ben je dan, eindelijk ontmoeten wij elkaar. We hebben 2 dagen voor ons, dus bereid je maar voor. De ober komt naar ons toe en vraagt aan je wat je wil drinken. Ik antwoordt voor je: Hij drinkt niets! De ober kijkt een beetje verbaasd, glimlacht en verdwijnt weer.  Ik zie je weer rood worden. Ik weet dat je het moeilijk hebt. Ik ga je nu vertellen wat er van je verlangt word:

"Slaaf, je loopt achter mij aan naar het toilet, daar geef ik je deze tas. Ik wijs naar de grote sporttas die ik naast mijn stoel heb staan. In de tas zit een soort rubberen slip , die trek je aan  onder je spijkerbroek. Je zal merken dat de rubberslip aan de voorkant je penis vrijlaat maar dat er aan de achterkant een buttplug zit die vanzelf in je anus glijdt als je de slip aantrekt.

 Er zit ook een ring in met lederen bandjes. de ring schuif je over je pik en de bandjes zijn zo geconstrueerd dat ze je balzak in twee�n delen, strak aantrekken, ik controleer dat later! Denk eraan."

Ik zie je kijken, een beetje benauwd, misschien zelfs. Ik lach je bemoedigend toe en zeg, kom, kom, het lukt je wel. Als je klaar bent kom je weer uit het toilet, en komt hier weer aan de tafel  zitten. IK sta op en pak de tas, jij loopt achter mij aan en bij de toiletten gekomen geef ik je de tas. Nog steeds heb je niets mogen zeggen. Nou, vooruit zeg ik, als ik een aarzeling meen te bespeuren, je doet wat ik zeg. Ik zie een man uit het toilet komen, die hoort wat ik zeg, maar daar trek ik mij niets van aan. Jij ziet de man ook en kleurt.

Je pakt de tas aan  je loopt de toilet ruimte in.Ik wandel op mijn gemak terug naar mijn tafeltje en bestel nog een cappucino. 10 minuten later of zo zie ik je weer te voorschijn komen. Je loopt gewoon, alhoewel........

Het lijkt wel of je iets minder soepel loopt als straks, denk ik bij mijzelf, hahahaha, een heerlijk idee.  Zooo, zeg ik nu tegen je. Je mag nu antwoorden, hoe voelt dat aan? Je antwoordt: Heel fijn Meesteres, een vol gevoel en mijn penis en zak zijn strak gespannen op deze manier.  Mooi, zeg ik, want voorlopig zal de buttplug nog in je kontje zitten en je pik zal voorlopig zo heerlijk afgebonden blijven. Je zegt: Dank u wel Meesteres.

Ik  roep de ober en zeg: ik wil even afrekenen en zeg tegen jouw, loop maar naar die auto, en wijs mijn auto aan en ga bij de bestuurderskant bij de deur op mij staan wachten. Vergeet de sporttas niet he.Ik lach, als ik hem naar mijn auto zie lopen, mijn slaaf.. mmmmm heerlijk.!Als ik heb afgerekend, loop ik naar de auto , klik hem open en zeg, open de deur voor mij slaaf. En trek mij niets aan van het echtpaar dat in de auto naast ons instapt. hahaha, dat is dezelfde man van net bij het toilet zie ik. Nu is het de man zijn beurt om rood te worden.. Hmmm... die weet wat hier gebeurd denk ik.....Nou ja, daar zit ik niet mee.

Ik zeg tegen mijn slaaf, kom naast mij zitten, dan gaan we hier weg.Ik wacht tot hij gaat zitten en pak uit de sporttas een paar handboeien , die ik mijn verschrikte slaaf omdoe. Zo, vertel ik hem, we rijden nu naar mijn huis... het is een klein halfuurtje rijden, dus niet zo ver.  Ik voel hem onderweg naar mij kijken en ik heb het idee dat hij wat wil zeggen... maar hij doet het toch  niet... knap.    Af en toe zit hij wat ongemakkelijk heen en weer te wiebelen. Wat is er vraag ik aan hem, heb je last van de buttplug? Hij knikt vooorzichtig. Achhhhhhhh,zeg ik en rijd even later een parkeerplaats op. Daar zullen we wat aan doen hoor. Ik grabbel wat in mijn tas en pak de afstandbediening van de plugg. Je kijkt met verschrikte ogen naar mij, dat bedoelde je niet. Ik lach lief naar je en zeg: Kijk , ik laat hem wel vibreren in je kontje, op de laagste stand.... dan heb je er denk ik minder last van hahaha.Ik zet hem aan en je kijkt benauwd, maar je durft niets te zeggen. We rijden weer, en ik zie het zweet op je hoofd komen, het is natuurlijk niet makkelijk om zo te moeten zitten en te rijden, ik weet het. Maar hij moet vanaf het begin voelen wie  hier de baas is.

Zo, we zijn bij huis en ik gooi een jasje over je handboeien en beveel je uit te stappen. Terwijl je uitstapt doe ik de afstandbediening wat hoger..... je schrikt   en laat  bijna het jasje vallen. Ik lach .Binnengekomen doe ik de afstandsbediening uit en je kijkt opgelucht. Ik pak het jasje van de handboeien en maak  je handen even los. Ik beveel je om direct de trap op te lopen , naar de badkamer.

Daar gekomen beveel ik je om je helemaal uit te kleden. En daarna moet je de douchecabine in en daar bevestig ik aan beide polsen metalen boeien en je voeten aan een spreidstang. Je moet op de grond zitten. Ik maak de handboeien vast in het midden van de spreidstang van je voeten. Je zit dus wat voorover en wijdbeens.  Voorlopig zal je daar even moeten blijven. Je zit niet zo comfortabel, met de plug in je kontje en je zak afgebonden met de riempjes.Om je nek bevestig ik ook een metalen ring en daaraan een ketting.Met die ketting leg ik je vast aan een speciaal daarvoor gemaakte haak. Ik vertel je verder, dat als je moet plassen je het maar gewoon moet laten lopen. Er rest mij nog 1 ding, ik wil dat hij zich volledig afgesloten van  alles voelt en stop zijn oren dicht met plugjes en ik doe hem een rubber masker over zijn hoofd. Ademhalen is prima mogelijk want de neus en mond zijn open , maar hij kan niets zien. Hij is helemaal aan zichzelf en zijn slavengedachten overgeleverd. Ik pak een digitale camera en neem een foto van je zoals je er nu bij zit, verschillende en dat zal ik de hele tijd blijven doen. Ik doe de deur dicht van de douchecabine, zonder verder nog iets tegen je te zeggen. het windt mij ook op dat mijn slaaf daar nu zit. Eens kijken, het is nu 12.30.. hoe lang zal ik hem laten zitten. Hmmm, 2 uurtjes is wel wat denk ik. Ik loop naar beneden en ga lekker een  broodje eten en wat te drinken pakken. Ach... mijn arme slaafje heeft nog niets gehad. Nou ja, straks dan maar. Hij gaat niet direct dood hoor. Ik ga lekker buiten zitten, het is heerlijk weer. Overal om mij heen hoor ik mensen buiten, de buurman maait het gras, mijn andere buurvrouw zingt mee met de radio terwijl ze bezig is. Ik zit in de tuin en denk, aan mijn slaaf, die daar overgeleverd aan mij zit.... Afgesloten van de buitenwereld. Hij hoort en ziet niets.   Oh, ik moet wat ingedut zijn... eens kijken, hoe laat is het, oh jee, hij zit er nu ruim 2 uur. Ik loop het huis in en ga wat  te drinken voor mijn slaaf in een hondenbankje doen. Lijkt mij wel passend voor een slaaf. Ook maak ik een kale bruine boterham in brokjes en doe die ook in een  bakje. Ik loop naar boven en zet de bakjes op de grond. Ik doe de douche cabine open en kijk naar mijn slaaf. Hij heeft zijn urine niet kunnen inhouden zie ik... hij is helemaal nat. Ik maak een foto hiervan... Ik maak hem los  en leid hem uit de cabine en duw hem op zijn knieen. Eerst bij het water. Eerst begrijpt hij het niet, maar even later  als ik zijn mond  in het bakje duw, begrijpt hij de bedoeling. Hij drinkt en drinkt. tjee, hij had vast dorst. Hahahaha

Ik trek hem weg en duw zijn mond in de etensbak. Hij snapt nu direkt de bedoeling, slimme slaaf. Hij eet het bakje helemaal leeg en gaat vervolgens op zijn knieen zitten. Ik laat hem even zo zitten en  trek hem dan overeind de douchecabine weer in. Ik zet de douche aan en spoel hem af met wat lauw water. Vervolgens laat ik hem staan, tot hij opgedroogd is.

Wordt vervolgd....

 

 

 

/httpdocs  

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan .[email protected]
Copyright � 2003 Searains Dagboek
Laatst bijgewerkt: 30 december 2003