Gedachten van een Meester

 

 

Start
Omhoog
Online Ontmoeting

 

 

 

 
Mijn slavin.

Gisteren had ik het idee om searain eens op te zadelen met een Meesteres.

Ik was benieuwd hoe ze zou reageren onder de harde hand van een vrouw…..Zoals ik al

verwachte had ze er wel zin in.

Ik zette een advertentie maar dit keer zonder succes en als er een Meesteres of een vrouw is die dit leest en zich eens wil uitleven op een geile slavin stuur me een mail via searain’s mail adres.Het betreft hier jullie beide op cam met mijn aanwezigheid natuurlijk.

Tijdens onze gezamenlijke speurtocht tussen verschillende cam’s vroeg ik haar of ze geen zin had haar dominante gevoelens eens te botvieren op een slavin. Daar had ze wel oren aan en ik sprak in een chatbox  simpelweg een vrouw aan en tot onze verbazing was ze meer dan bereid onze slavin te spelen in yahoo.

 

Ze bleek uitstekend te reageren op searain,s opdrachten en ze bleek er ontzettend geil van te worden door Searain gecommandeerd te worden.

Dit was te zien aan haar zeiknatte kut en haar niet stil kunnen zitten,….en zelfs sommige opdrachten door de spanning vergeten uit te voeren.

 

Ik zat erbij en bekeek de cams van beide slavinnen en wat me het meest opwond was de blik van searain. Ik zag dat ze er bloedgeil van werd. Toen searain haar eindelijk toestemming gaf klaar te komen kwam onze gastslavin spuitend klaar.

 

searain en ik hebben, nadat ze ons verlaten had, elkaar nog eens lekker klaargemaakt wat resulteerde in een naar bed gaan van kwart voor drie snacht’s.

 

Samen met searain lukt het steeds weer mijn fantasieën stuk voor stuk uitgevoerd te krijgen want hun twee zo bezig te zien was iets wat ik altijd wel eens had willen zien. Mijn slavin als Meesteres en een slavin………

Voor herhaling vatbaar naar mijn mening.

 

/httpdocs  

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan .[email protected]
Copyright © 2003 Searains Dagboek
Laatst bijgewerkt: 30 december 2003