Dagboek / Opdrachten

 

 

Start
Omhoog

 

 

 

 


Opdracht:

Foto-opdracht.

Huidige datum -- 5 december 2003


Mijn Meester gaf mij gisteravond de opdracht om een foto te maken van mijn borsten op een kopieerapparaat. In het openbaar. Ik heb dat geweigerd. Voor het eerst dat ik iets weigerde. In de plaats daarvan, moet ik nu zelf een foto maken van mijn borsten, meenemen naar een kopieer apparaat en daar 6 kopieŽn van maken. Thuis gekomen, alle kopieŽn naast elkaar leggen en daar weer een foto van maken. Als bewijs dat ik de opdracht heb volbracht moet ik deze laatste foto aan hem opsturen.

 

Huidige datum -- 12 december 2003

Mijn Meester was niet blij met mijn weigering. En dat ik het ook nog hier had geschreven, maakte hem heel erg boos. Hij beraadt zich nu over deze opdracht. Ik heb ook spijt van mijn weigering. Ik had beter moeten weten, ik weet  hoe hij is. In ieder geval zal ik, hoe de opdracht ook uit gaat vallen, de foto's hier op deze site publiceren. Vanavond hoor ik hier meer over. Wordt vervolgd dus...

 

Huidige datum -- 13 december 2003

Mijn Meester heeft mij vrijgesteld van deze opdracht. Maar ik mag  er geen gewoonte van maken om iets te weigeren.  Nou, dat doe ik ook niet . Pfff dit was al erg genoeg. Het is echt niet leuk om Nee, te moeten zeggen tegen je Meester.  Ik had Mijn Meester s'middags aan de telefoon gehad en had per ongeluk 2x je tegen hem gezegd,  i.p.v. U,  dat is iets wat dus niet getolereerd wordt. Hij hoort het onmiddellijk, ik kan geen fout maken.Nadat ik opgehangen had, kreeg ik direct een mail met daarin de sommatie Hem dus absoluut met U aan te spreken , anders zouden er sancties volgen. Ik weet waar hij het over heeft en dat vind ik dus echt niet leuk!!

Gisteravond moest ik op hem wachten, online dus, ik mocht hem niet zelf aanspreken. Ik moest wachten tot hij mij aansprak. Ineens daar knipperde op het scherm: sea?!  Ons gesprek ontspon zich en ik wist wel al van te voren dat ik naakt op de cam moest komen. Maar pas op het tijdstip dat Mijn Meester het zei. Ineens... Uitkleden.... en zichtbaar op de cam, je hebt anderhalve minuut de tijd.  Dus haasten, maar ik redde het.  Daarna mij  presenteren aan hem, op de manier die Hij wil en gepast is voor een slavin.

Ik mocht weer gaan zitten/ liggen en Mijn Meester ging  beginnen aan het stuk wat u  kunt lezen in de sectie Mijn Meester. Ik kon er even heerlijk rustig de tijd voor nemen en wat relaxen, een sigaretje roken.  Ik zag Mijn Meester, op een zeer peinzende manier naar mij kijken, ik schrok er eigenlijk van. Ineens kreeg ik een berichtje..."Je geniet ervan he slavin!?"  Ik tikte ja, het is heerlijk zo.  "Nou geniet er maar van nu het nog kan".                                                            

Ik schrok ervan, maar durfde verder niets meer te zeggen. Ik had tegen Mijn Meester gezegd dat ik veel dingen wilde doen, maar niet alles. Dat moest ik hem gaan uitleggen, wat doe ik wel, wat doe ik niet. Hij is zo scherp altijd, laat me verstrikken in mijn eigen woorden. Laat me nadenken over van alles.  Maar hij is altijd rechtvaardig.  We hebben de avond samen op plezierige wijze afgesloten .  Vanavond weer...:-))

 

Huidige datum -- 19 december 2003

Afgelopen week heeft  Mijn Meester besloten mij op te nemen in het Internationale slavenregister. U kunt er meer over lezen  en zien in het gedeelte: Mijn Meester.

 

Huidige datum -- 21 december 2003

Pfff, gisteren me weer eens de woede van Mijn Meester op mijn hals gehaald. Ik was mijn collar vergeten om te doen. Ik dacht dat het niet hoefde, omdat hij pas heel laat online kwam. Fout dus!!! Ik moet hem gewoon dus WEL omdoen... Hij wilde niet meer met me spreken. Ik werd weggestuurd. Ik haat dat en hij weet dat. Hij heeft mij daarmee.. Mindgames... ja, zeker weten.

 

Huidige datum -- 28 december 2003 

Gisteren heb ik een domme fout gemaakt. En vanmorgen heb ik dat opgebiecht  tegenover Mijn Meester toen hij mij belde. Hij was erg boos. Heel erg boos zelfs. Later op de dag belde hij mij op dat ik mij klaar moet maken om vanavond mijn straf te ondergaan.

 

Huidige datum -- 8 januari 2004

Gisteravond zat ik met Mijn Meester heel gezellig te kletsen. Ineens zegt hij tegen mij: Waarom ben je niet naakt??  Hup hup, uitkleden!  Ik begon een beetje traag, wat al direct irritatie bij hem opwekte. Schiet eens op, geen getreuzel. Je hoeft je kleding niet eerst allemaal netjes op te vouwen. Als ik zeg naakt, dan ga je naakt!  IK wist niet hoe snel ik me verder uit moest kleden. Dat was gelukkig naar zijn tevredenheid. Maar hij waarschuwde al: searain, een fout vanavond...en ik ga weg. Pffff... nou dan weet ik het wel... een keer te veel met mijn ogen knipperen of zo... of naar hem kijken terwijl het niet mag.... dan gaat hij weg.  Ik deed alles wat  Hij zei, alles ging goed. Totdat.... ik moest op de grond gaan liggen, op mijn zij en hij bekeek me van top tot teen. " Hmmmmmmm very spankeble"  zei hij vergenoegd.  Heerlijk om je eens even onder handen te nemen. Streel je buik eens... dat deed ik dus, maar ik liet mijn hand ook wat lager zakken, naar mijn kutje dus. FOUT!   "Mag je dit," vroeg Mijn Meester vriendelijk aan me. Ik antwoordde van nee, ik wist het wel natuurlijk, ik mag nooit aan mijn kutje komen zonder toestemming.  Aankleden searain, werd er gezegd en wel onmiddellijk.  "Kijk me aan,   wat heb ik je nu al zo vaak gezegd? Waarom doe je dit? Je stelt me teleur searain".

"Nou, searain.... je gaat je wassen, tanden poetsen en naar bed. Hup, ik wil je niet meer zien! Je hebt me teleurgesteld. "  Pffff... dus daar ging ik. Naar bed gestuurd!

Vanmorgen belde hij mij op en zei: "searain, vanavond probeer ik het nog een keer met je. Eens kijken of je dan wel kan gehoorzamen".   Ik antwoordde dat ik heel erg mijn best zou doen om hem niet weer teleur  te stellen.   Nee, echt niet...

 

Huidige datum -- 29 januari 2004

Zo, gisteravond heeft Mijn Meester besloten dat er nieuwe regels bijkomen in ons contract. Ik had al heel veel regels, maar er zijn er nog wat bijgekomen, of sommige zijn wat veranderd. Dit alles om mij nog beter te leren een goede slavin te zijn en om Hem beter te gehoorzamen.  Want af en toe luister ik toch niet goed genoeg en Hij vond het daarom nodig.

Dit ook naar aanleiding van onze laatste ontmoeting, toen ik een opdracht niet wilde uitvoeren. Ik heb deze ontmoeting beschreven in de afdeling verhalen onder de kop "Een lesje in pijn" .Internet:
[email protected]

/httpdocs  

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan .[email protected]
Copyright © 2003 Searains Dagboek
Laatst bijgewerkt: 30 december 2003