Dagboek

 

 

Start
Omhoog

 

 

 

 


Ontmoeting met Mijn Meester            door Searain

Mijn Meester zou woensdag komen. Van te voren had hij mij de instructies gegeven, hoe mij te gedragen bij zijn binnenkomst.
Ik moest de voordeur op een klein kiertje laten, zodat ik mij in de kamer op kon stellen voor zijn inspectie. Ik mocht hem niet aankijken, iets wat heel moeilijk zou zijn voor mij, omdat ik hem al weken niet had gezien. Ook mocht ik niet spreken, hem niet aanraken. Ohww, wat zou dat moeilijk zijn allemaal. Juist voor mij, die zo graag mijn armen om zijn nek sla, hem kus en knuffel, want behalve mijn Meester is hij ook mijn geliefde, de man waar ik van houd.
-De dag is aangebroken en ik ben express vroeg opgestaan. Ik verwacht hem om 11 uur ongeveer in de ochtend. Mmmm, lekker een bad genomen met een geurige olie erin. Zodat mijn huid lekker zacht aanvoelt straks voor hem. Alles keurig geschoren, zoals hij verwacht van mij. Mijn haren gewassen… kortom lekker schoon en lekker ruikend, smile…
Mijn kleding heb ik al klaargelegd. Zwarte kousen, zwart laag uitgesneden bh’tje en een zwart kort jurkje, met ritsjes erin. Mijn collar om. Hoge hakjes aan…
Mezelf mooi opmaken, lekker luchtje op en nu maar wachten. Ik ben natuurlijk veel te vroeg klaar.
Pffff, de zenuwen heb ik nu zo onderhand. Nou, nog maar een sigaretje dan. Maar ineens, ik hoor hem in de verte aankomen en ik vlieg naar de voordeur om hem op een klein kiertje te zetten. Ik ga zenuwachtig in de kamer staan, mijn handen op mijn rug, benen licht gespreid, mijn hoofd lichtgebogen.
Ik hoor hem de deur doorkomen , de gang inlopen en ineens…. Daar is hij! Mijn Meester. Ik kijk op en zie hem staan. Ohww, ik ben zo blij hem te zien, maar ik mag niets zeggen, niets doen. Hij loopt naar me toe en kijkt naar me.. keurend gaan zijn blikken over me heen. Hij zegt niets…. Hij beweegt zijn vinger en laat me daarmee weten dat ik rond moet draaien, langzaam…. Zodat hij mij van alle kanten kan zien. Hij knikt goedkeurend.
Ineens komt hij heel dicht bij mij staan en kust mijn nek en ruikt aan mijn nek..” Hmmm, lekker ruik je , mijn slavin.” Ik beef en wil hem kussen. Ik gooi mijn hoofd achterover en tril van verlangen. Maar ik houd mij in. Denk aan Zijn woorden. Niets zeggen, niets doen. Hij kust mij in mijn nek en als vanzelf glijden mijn handen van mijn rug en proberen hem aan te halen. Mijn Meester stopt, kijkt mij aan en geeft me kalm een klap in mijn gezicht. “ Ik zei je toch searain, niet aanraken !” Mijn handen vliegen terug naar mijn rug en ik kijk beschaamd naar beneden.
Ineens: “Op je knieën slet, kont omhoog en je benen gespreid.”
Snel laat ik mij op mijn knieën zakken en steek mijn kontje omhoog, doe mijn benen wijd en Mijn Meester inspecteert mijn kontje en kutje. Hij stopt een vinger in mijn kutje om te kijken hoe nat ik ben. “Zo, mijn sletje is nu al nat, had ik daar toestemming voor gegeven.?”
En hij geeft me een paar flinke klappen op mijn kontje. AU, au. , ik beweeg mijn kontje heen en weer om aan de klappen te ontkomen.
“En nog eens wat, ik kom helemaal hierheen en krijg geen eens koffie aangeboden? Wat voor slavin ben jij? Hup, op je knieën naar de keuken en koffie maken voor je Meester!”
Ik durf niet tegen te stribbelen en kruip op mijn knieën naar de keuken en maak koffie voor ons beiden. Als ik terug kom in de kamer en de koffie op tafel zet , mag ik op de bank gaan zitten. We praten gezellig wat samen, de spanning is even wat minder. Mijn hand glijdt als vanzelf naar Zijn arm, maar mijn hand wordt direct terug geduwd, zachtjes deze keer. Ik ben denk ik wat hardleers, en probeer het nog een keer, wat resulteert in weer een klap in mijn gezicht met de woorden : “Wat zei ik je nu sea?? Afblijven”
Ineens duwt Mijn Meester mij op mijn rug op de bank en trekt mijn jurk omhoog…. Bekijkt mijn kutje , steekt zijn vingers erin, wild , en ik kreun vol verlangen naar Hem. Zonder iets te zeggen maakt hij zijn broek los en steekt zijn heerlijke grote pik in mijn natte, verlangende kutje. Hij houdt met 1 hand mijn armen boven mijn hoofd en begint me heerlijk te neuken. Ik beweeg mee en ik voel de golven van genot al snel aankomen. Maar Mijn Meester merkt dat ook aan me en trekt zich snel terug uit mijn kutje en zegt smalend: “Tsssss, jij denkt al klaar te mogen komen slet? Nou, echt niet, en misschien geef ik je wel helemaal geen toestemming vandaag om klaar te komen. Mag je alleen mij klaarmaken, want daar ben je voor, voor mijn genot. Ik ben er niet voor de jouwe.”
Ik slik en probeer mijzelf in te houden, mijn lichaam trilt nog van verlangen naar Hem. Hij staat op en ik moet gaan zitten. Hij steekt zijn pik in mijn mond. Diep en ver achter in mijn keel. Ik probeer wanhopig niet te kokhalzen, want dat is iets wat ik echt niet wil. Ik WIL hem diep in mijn keel. Maar toch… ik moet ademhalen, Mijn Meester voelt dat, maar houdt mijn hoofd stevig vast. Ik moet wel doorgaan. Ik schud met mijn hoofd, ik wil ademhalen en ineens laat hij me los. Geeft me heel even de kans en gaat dan weer door.
Maar klaarkomen doet hij niet. Uiteraard niet. We hebben nog een hele dag samen…
We nemen nog een kop koffie en gaan dan naar boven.
Boven aangekomen, moet ik op het bed gaan liggen , op mijn buik, en hij rommelt wat tussen onze spulletjes…
Ineens voel ik klappen op mijn rug, mijn billen…. Een leren riem…. Auw auw… maar ik verdraag het wel. Ik wordt er geil van , ik houd van de pijn, het windt me op om geslagen te worden. Ook de vernedering om zo te moeten liggen, je billen ontbloot, je benen gespreid , daardoor je kutje ook wat openstaand. De slagen te moeten ontvangen. Ineens stopt het en ik moet me omdraaien.
Hij pakt het bondage touw en begint mijn borsten stevig af te binden… Ik kijk naar mijn borsten en zie ze gelijk al rood kleuren. Het is een pijnlijk, maar tegelijk ook een lekker gevoel. Je borsten worden extra gevoelig…

Mijn Meester pakt het een ander stuk touw en mijn benen moet ik hoog optrekken en die worden weer aan mijn armen vastgebonden . Zodat ik geen kant meer opkan. Mijn kutje ligt open en bloot voor Mijn Meester. Hij kijkt naar me met een ondoorgrondelijke blik. En ik lig daar… wachtend….Ineens pakt hij een blinddoek en doet hem voor mijn ogen. Ahwwwwwww, hij weet dat ik dat eng vind!!! Ik kan echt niets meer zien… Mijn wereld is ineens klein, ik ben op mijzelf aangewezen.
Vol spanning… ik voel dat mijn kutje weer nat wordt. Mijn Meester ziet het ook en slaat mij hard, met zijn vlakke hand een paar keer tussen mijn benen. Auww, ik probeer me weg te bewegen van zijn zeer harde handen. Maar dat lukt natuurlijk niet. Ineens bukt hij zich en likt mijn kutje , even, als troost. Hij richt zich weer op en draait een shaggie , steekt hem aan en bekijkt me peinzend. Althans dat denk ik, want ik hoor hem naast mij zitten . Hij rookt rustig…ineens, voel ik een hand op mijn buik liggen. Hmmm lekker vind ik. Maar dat gevoel is al snel weg, want ineens voel ik hitte vlak bij mijn kutlipjes… Hitte,???? De adrenaline schiet door me heen. Hij zal me toch niet….nee, dat doet hij niet!
Maar hij doet het wel, ineens voel ik het puntje van de sigaret tegen een van mijn schaamlippen, niet lang, maar genoeg om het te voelen… Ik schreeuw geeneens… Ik kreun… ik vind het pijnlijk, maar ook geil.
Weer voel ik die hitte, weer wordt ik licht gebrand. Ik hoor Mijn Meester hijgen…ook hem doet het wat.
“searain, mond open” wordt me bevolen, nu ben ik wel echt bang, wat zal hij doen? Ik voel hitte op mijn tong, ik proef as. Pfffff, ik ben eigenlijk al blij dat hij hem niet uitmaakt in mijn mond. “Tong buiten je mond houden slet , niet naar binnen.” Ik voel dat Mijn Meester mijn tong wat afveegt en ik mag hem weer naar binnen doen.
Nu zijn mijn afgebonden borsten aan de beurt, hij slaat ze, hard gaan zijn handen over mijn borsten. Pffff, dat voel je wel, ze zijn extra gevoelig nu..
Nu steekt hij een vinger in mij kutje, mijn zo weerloos openstaande pijnlijke kutje. Ik voel dat er steeds meer vingers bijkomen . Ohwwwwwwwww , wat is dit lekker… Ik beweeg mijzelf mee op zijn hand… verder gaat zijn hand , het wordt een vuist, hij duwt zijn vuist helemaal tot zijn pols erin… En begint me te bewerken met zijn vuist. Om en om draait hij zijn hand… Ik voel dat ik klaar ga komen, zo hevig zo ongelooflijk lekker.. “Ohwwww sea” hoor ik Hem zeggen, “Je spuit, en spuit over mijn handen, mijn arm zelfs”. Die woorden winden mij nog meer op en ik kom ongelooflijk klaar, het stopt niet. Gaat door en door…. Eindelijk zakt het weg en ik zak met mijn hoofd weer achterover.
Mijn Meester haalt teder de blinddoek van mijn ogen en maakt me verder ook los. Hij komt naast me liggen en ja….. smile…. We vrijen samen, gewoon als de geliefden die we ook zijn. Als de 2 mensen die van elkaar houden en ook ongelooflijk veel van verschillende vormen van seks houden. Maar bovenal, Hij is Mijn Meester, 24/7… for ever.


Searains Dagboek        


Internet:
[email protected]

/httpdocs  

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan .[email protected]
Copyright © 2003 Searains Dagboek
Laatst bijgewerkt: 30 december 2003