Een Ontmoeting

 

 

Start
Omhoog

 

 

 


Een belevenis voor ik mijn huidige  Meester had ontmoet: 

Ik ging op weg naar je toe in de auto.. Toch wel wat gespannen. Zou het deze keer weer net zo leuk worden als de vorige keer.? Het is toch maar afwachten. Kan ik hem weer aan mij onderwerpen. Kan ik het deze keer ook weer? Gelukkig leidt het rijden mij wat af. Het was toch makkelijk te vinden uiteindelijk en ik kom lekker op tijd aan. He, het voelt ontspannen  aan, als ik binnen kom. Dat is alvast lekker. Een kopje koffie, vraag je. Nou, wat denk je, daar heb ik wel zin in… Je had de koffie al klaar staan, dus we gaan lekker op de bank zitten, in het zonnetje. Kopje koffie erbij, een beetje kletsen. Je vertelt mij over mensen waarvan de dames die dag als amateur hoertje zitten. Wow, wat een geil idee. We fantaseren er samen wat over en ik zou dat ook best wel eens willen.  Of, nou ja, zoals een hoertje betaamt. Mij laten neuken. Ja , jij en ik hadden daar ook zo onze fantasieën over. En jij vertelde mij dat je wel eens een Bi ervaring wilt opdoen. Het was je al eens per ongeluk gebeurt en je fantaseert er over om dat weer eens mee te maken. Hmmm.. lekker hoor. Ik zou er wel bij willen zijn , dacht ik toen bij mijzelf. Ik vind dat een heel opwindende gedachte. Maar je wilt het wel met een mooie jongen/man.  Nou je hebt natuurlijk gelijk. Als je toch kan kiezen… .

Ik voel mij toch wat opgewonden raken, maar laat het niet aan je blijken. Je vraagt… zogenaamd, onschuldig J), wil je wat drinken?? Ik antwoordt : Ja graag, een glas water. Je kijkt mij aan met een geile blik en vraagt als het ware met je ogen: Is het wat ik hoop?

Ik lach een beetje en jij neemt ook, heel wijs, een glas water. In gedachten plas ik over je heen, in je mond…hé lekker.

We gaan nu samen naar boven en je maakt de kamer wat in orde, gordijnen dicht, even laten luchten, want het is nogal warm in de speelkamer. Ondertussen ga ik mij omkleden. Ik trek kousen aan, en mijn zwarte jurkje. Slippertjes met hakjes.. ja, je voelt je gelijk al anders dan.

He… even diep ademhalen. Ik ben best een beetje zenuwachtig, want ik voel in jou dat je  deze keer niet zo makkelijk je  zal overgeven. Je kijkt op zo’n manier, dat ik denk… mmmmm je wilt niet hè, maar ik krijg je er wel onder.

Het is  even moeilijk om ineens Meesteres te zijn. Ik voelde dat je meer tegenstand gaf dan de vorige keer. Ik zei dat jij je  uit moest kleden, en voelde in mijn hart dat het deze keer moeilijker zou zijn. Ik wilde je Mrs. zijn, maar ik voelde meer tegenstand. Je daagde uit..heerlijk vind ik dat. Trouwens, in het vervolg zal ik je uitdagingen ook strenger aanpakken heb ik mij voorgenomen. En wel direct , op dat moment. Toen ik je aan het kruis had staan en de balparachute had omgedaan, had je nog niet het gevoel dat je jezelf had overgegeven. Dat is iets waar ik mij op dat moment heel erg van bewust was. Om jou te beheersen, jij die zo sterk bent, is moeilijk.  Maar toen ik je op je knieën had, voor mij , met je handen op je rug , ging het al beter...je zag iets, wilde iets en je mocht er  niet aankomen. Dat maakt dat jij je meer bewust bent van je positie op dat moment.Je mocht even aan mijn kutje likken en toen duwde ik je terug. Dat was moeilijker voor je… Later zei je ook dat ik zo lekker rook, eerst dacht ik toen dat je gewoon mijn parfum bedoelde, maar je bedoelde mijn kutje, awww, dat maakte mij toen heel blij en trots. Ik voelde dat je je meer en meer ging overgeven. En toen op de bondagetafel..

Ja, toen ik je eenmaal vast had gemaakt  en je een masker had omgedaan, toen voelde ik een verandering in je houding. Een meer naar binnen gerichte houding. Toen ik je pik in een bondage deed   wist je eerst niet hoe te reageren. Dat vertelde je later ook aan mij. Maar het was ook heel duidelijk zichtbaar en voelbaar. Je was ergens ook bang, van wat doet ze nu??

Het maakte je angstig maar ook geil. Mij maakte het ook geil, maar geil van, JA, WAT IS HET EIGENLIJK HE? Geil van de macht die je hebt over een mens. Maar het maakte je ook heel bewust van de ander. Dat je met een mens bezig bent, dat je bezig bent pijn te bezorgen. Of dat je die ander vernederd. Ja het is een gevoel waar je heerlijk mee kan spelen.

 Ja, en dan met het wieltje over je lichaam, tussen je opengespreide benen ... mmm heerlijk om je reacties te zien. Dat maakte mij ook reuze opgewonden... En dan... het wieltje , oh zo zachtjes op je zak.... en nog zachter op je eikel. Minimale aanraking.. maximaal effect. Dat is een perfecte combinatie.En dan mijn fluisteren: Ik kan er gaatjes in prikken, je zak vol gaatjes maken en je kan er niets aan doen. ( iets wat ik volgende keer doe,op dit idee voortborduren.)

En toen, ja je moest je op een gegeven moment op  je buik op de tafel gaan liggen.Ik maakte je expres niet vast.Omdat ik wilde kijken hoe graag je geslagen wilde worden met de cane. ALS je toch tegenstand had geboden had ik je alsnog vastgemaakt.Ik pakte de cane... voelde hem in mijn hand. Hij voelde goed aan.Ik streelde  je lichaam ermee. Net als ik tevoren met de zweep had gedaan. En toen ineens sloeg ik je. Hard, zacht, strelend.Ondertussen mijn hand op je rug houdend af en toe. Voor het contact met je. Iedere keer naar  je kijken, naar je gezicht. Je lust, je pijn. Kan ik nog verder gaan met hem?  J e kon veel hebben en ik weet dat je nog veel meer kan hebben. De cane wordt  een vriend..van jou en van mij.Je handen.Ik zie ze en sla in je handen.Ik zie je reactie erop… opwinding. Je voeten.. ja ook je voeten moeten het voelen. Deze cane is heerlijk...ik stop, want anders wordt het te veel.Het is genoeg geweest  voor vandaag met de cane. Ik streel over je billen , zie de striemen en voel er zachtjes aan met mijn vingers. Oh, denk ik heb ik dat gedaan… Heerlijk…

-Even lekker je vasthouden, even de armen om elkaar… een heerlijk gevoel wat er zo bij hoort. We legden de orgiesheet neer en jij ging op de grond liggen…   Ik ging bovenop je zitten en plaste in je  mond , met kleine beetjes tegelijk. Alhoewel dat wel een beetje moeilijk te doseren is. Maar oefening baart kunst zullen we maar zeggen he.. Ik vind het heel opwindend om te doen.. het idee dat je mijn urine drinkt… geweldig.! Ik laat mij over je lichaam glijden met mijn kutje over je heen… ik heb zo ontzettend de neiging om mij over je pik heen te laten zakken, lekker zo te neuken met je. Maar dat kan natuurlijk niet zo, we moeten wel met condoom. Jammer genoeg eigenlijk, want er is niets zo lekker als zo vrijen. IK wil meer plassen, ik laat me over je lichaam heen gaan en plas nog meer, over je buik, je pik. Hmmm wat is dat lekker zeg… je raakt zo opgewonden.. net als ik trouwens hoor.Een geweldige ervaring. Ik werd toen behoorlijk opgewonden en je zei: Wordt mijn Mrs een lekker geil sletje? Toen je dat zei… : Het was alsof er een knop werd omgedraaid bij mij. Je had precies de juiste toon in je stem en ik voelde mij helemaal een sletje van jou worden. Absoluut een sletje voor jou. Heel apart.En toen plaste jij over mij heen.Zo heerlijk is dat. Je weet dat ik erop kick. Ik vond jouw reacties op het plassen over mij heen zo bijzonder ook. Je zei: de urine zit  tot in je nek , precies in het kuiltje  van je nek. Op de een of andere manier wond dat je erg op. J) Gek hè… maar dat herinner ik mij zo goed  .

Je stond even op en ging een condoom pakken en deed hem om die heerlijke grote lul van je… Mijn god, wat vind ik die toch  lekker!! IK lag nog steeds op mijn rug en wreef met mijn handen je urine in mijn lichaam. Zo geil en jouw  blikken op mij, je was zo opgewonden. Je schoof je pik verrukkelijk  diep in mij en je neukte mij. EN Hoe, je neukt heerlijk.. Je  noemde me een sletje enz... En mijn God wat kwamen we heerlijk klaar toen.  Daarna douchen en ik was bezig mij aan te kleden en toen werd je ineens  heel streng naar mij toe! Wie heeft je daar toestemming voor gegeven? Je kleedt je NU uit en gaat naar de speelkamer. IK deed wat mij gevraagd werd, maar liep nu niet zo onbevangen de kamer in. Nee, nu was ik bang , onderdanig en kreeg kippenvel van mijzelf. En van mijn gevoelens. Ik hoopte dat ik het allemaal aankon, maar ik had natuurlijk geen idee hoe streng of pijnlijk je mij zou aan kunnen pakken. Maar ik vertrouwde jou volkomen. Jij hebt veel ervaring, ik wist dat jij mij erdoor heen kon helpen mocht ik het moeite hebben met het vol kunnen houden.Je  had aan mij verteld dat veel vrouwen, en mannen ook, de cane vrezen en haten. Maar soms ook erop klaarkomen. OP de pijn die de cane veroorzaakt. Pfff, zei ik, ik denk dat ik het vreselijk vind, dat zal ik vast niet lekker vinden. En zeker niet op klaarkomen. Nou zei je, wil je een klapje proberen? Toen heb ik ja gezegd.  Dus dat verklaard ook een beetje mijn angst. Maar ook, puur het feit dat je nu in een andere hoedanigheid naar binnen loopt ... dat heeft een vreselijke impact op je. Maar goed, zover waren we nog niet... Ik kreeg polsboeien om en werd vastgemaakt met mijn handen aan de takels . Ohhh, dacht ik toen, nu gaat het gebeuren. Eindelijk een keer waar ik al zo lang naar verlangd heb. Zo werd ik omhoog gehesen en ik moest mijn ogen dichtdoen en dichthouden EN iedere keer als je ze open doet dan krijg je een  klap extra met de cane... Dus ik dorst niet mijn ogen open te doen. Maar ik keek toch een keer , dat werd gezien door je, oei.. dus toch een klap verdiend. En later schrok ik een keer en mijn ogen vlogen ook open. Weer een strafpunt zal ik maar zeggen.Ik wilde niet zoveel klappen verdienen. Je begon met slaan met de zweep, het deed pijn, maar het was makkelijk vol te houden.

Ik merkte dat ik bijna huilde, het was meer van genot, en niet zozeer van de pijn. Wel pijn, maar ook weer niet.Het was een heel aparte ervaring .Ik raakte in een soort trance denk ik…

Terwijl ik daar hing/stond kreeg ik een vreemd gevoel over mijzelf.. Helemaal buiten mijzelf zijn... Ik raakte in een soort trance denk ik… Het ondergaan van de zweepslagen....het bijna huilen van pijn en toch ook genot.Meer genot eigenlijk. Het heerlijke gevoel zo gebruikt te worden..Ineens stond je voor mij en je vroeg aan mij: A of B?   Jeetje, wat een moeilijke vraag zeg! Wat als ik A zeg en daar staat iets erg pijnlijks tegenover… Wat een dilemma op dat moment. Dus zei ik maar heel dapper B. Jeetje, zei je B dus.. nou dan heb je geluk.. want deze klemmetjes zijn op je tepels veel pijnlijker en je deed ze dus op mijn kutje klemmen. De andere deed je op mijn tepels. De klemmen op mijn tepels werden weer aan andere takels vastgemaakt en werden iets omhoog gehesen. Zodat ik op mijn tenen moest staan. Pijnlijk? ja, maar dragelijk... Anders werd het toen er ook nog aan de klemmetje aan mijn kutje werd getrokken naar beneden toe. Dan wil je naar beneden, door je knieën zakken , maar dat kan niet, want je tepels zitten ook vast... Een zeer pijnlijk dilemma. Het was pijnlijk, maar toch vond ik het lekker . En jij ook zo te zien.. je genoot van het toebrengen van de pijn. Ik vond het een heel aparte ervaring om in je ogen te kijken als je zo bezig was.Daar houd ik altijd van. Ook als ik klaar kom met iemand, dan wil ik graag zijn ogen zien. Dat maakt het voor mij extra intens.  Deze marteling hield gelukkig vrij snel op. Ik was opgelucht, maar ook wilde ik dat het doorging... Een mengeling van gevoelens. Je maakte mij helemaal los en troostte mij even. Hield mij in je armen en streelde mij. Dat is zo'n heerlijk gevoel dan. Je hebt dat echt even nodig. Daarna werd ik met mijn buik tegen het Andreaskruis gezet en in een zeer snelle bondage muurvast gezet. Ik kon geen kant meer op. Armen en benen wijd.  Dan doe je niet veel meer. Maar mijn billen waren vrij van touw. De cane werd gepakt.. er werden zachte tikjes gegeven op mijn billen... hmmm lekker een heerlijk gevoel, niet erg , niet pijnlijk. Nog niet....Toen ineens , een scherpe klap op mijn  kontje.. au... maar dragelijk. Zeker dragelijk. En zo werd het langzaam opgebouwd... Ik, die dacht dat vreselijk te zullen vinden, vond het heerlijk. Die pijn... ik raakte er zo opgewonden van. Als je nog een harde klap wil moet je erom vragen zei je. Ik vroeg erom: Wilt u mij alsjeblieft nog een klap geven?  Ik kreeg een echte harde. En je was trots op mij dat ik erom had gevraagd. Volgens mij heb ik er daarna nog een gehad. Waar ik om vroeg.  je zei: Kom maar klaar op de cane. kom maar klaar op de pijn... Ik kon het, ik wilde het, ik voelde het .Het borrelde op tussen de pijn door. En ik kwam gigantisch lekker klaar. En weet je... eigenlijk had ik meer pijn gewild. Meer slagen, hardere. ( Uiteindelijk heb ik dus 15 harde slagen gehad hoorde ik later van je.) 7 blauwe striemen/plekken heb ik nu ik dit schrijf nog steeds... En behoorlijk ook dus.

Nadat ik klaar kwam sloeg je nog zachtjes wat door met de cane. Ineens had ik het gevoel, dat kan ik niet meer aan nu. Ik denk dat je het aanvoelde,want ineens was het over..Maar er kwam iets anders voor in de plaats. Een soort van zwiepzweep... Brr.Heel erg pijnlijk. Maar toch ook wel te dragen. Maar  ik was nu natuurlijk behoorlijk emotioneel en     lichamelijk moe. Dan kan je  minder hebben denk ik.je bent er toen mee gestopt. Ik heb het een ongelooflijk heerlijke ervaring en ook emotionele ervaring gevonden. . We zijn ons toen gaan opknappen en zijn uit eten gegaan. Lekker Mexicaans eten. Lekker een paar biertjes erbij. Hmmm... lekker hoor. Weet je wat ik zo fijn ook vond.? We konden samen fijn praten. Ik heb echt het gevoel dat het tussen ons goed klikt. Je vertelde over het feit dat je bijna nooit een 2e keer klaar kwam met een subje of zo, althans niet in 1 avond…Dus dacht ik : Dan wordt het geen vrijen meer vanavond . Jammer, want ik wil nog wel eens. In  ieder geval,heel gezellig dus. Ik zei tegen je: de vorige keer gaf ik zo snel toe, toen je op straat tegen mij zie: Op je knieën , of doe je rok omhoog! Ik zei vastberaden: Dat doe ik niet meer hoor. Ik ben veel sterker nu. Ik zal veel sterker zijn ..jajajaja, nou ik kom mezelf dus wel tegen met jou hè.

 Onderweg dat we naar huis liepen nam je mij ineens in je armen en je stak je hand in mijn slipje en je zei: Klaarkomen.! No way dacht ik eerst, maar ik deed het eigenlijk bijna direct. Vooral toen je zei, dat er een man voor het raam stond te kijken.. hahaha , daar kick ik op, en dat weet je J) Pff... gelukkig waren er geen mensen op straat. Want dat had ik wel erger gevonden.. alhoewel, als ik eerlijk ben, had ik het evengoed gedaan. Ja, zeker had ik het gedaan.. Omdat jij het wil., Daarom had ik het gedaan. Je doet iets met mij… ik weet het niet hoor. Een blik van je en ik doe wat je  zegt. We liepen verder en ik zei: Jeetje van al dat bier moet ik alweer plassen. Nou, dan doe je het hier, zei je. IK zei hier? op straat? Dat meen je niet, dat doe ik niet. Echt niet!  Daarom zei ik het niet! Oh jawel, zei je, dat doe je wel... Je stak je hand gewoon tussen mijn benen en je zei: Plassen… ik wilde wel en ook weer niet.. ik was bang dat mensen dat zouden zien.Uiteindelijk wist ik niet wat mij overkwam, maar ik plaste wel een beetje over je hand eerst een beetje en even later wat meer.Op straat, gewoon staande. Niet een volledige plas, maar wel een beetje. Tjonge, wat ben je een slet, dacht ik  , dat verwachtte ik toch weer niet van mijzelf. Maar geil dat ik het vond!!! Toen we thuis kwamen, stonden we in de hal en je maakte mijn bloes los. Dat vond ik heel opwindend, het uitgekleed te worden door jou, je blikken op mij… je schonk een drankje in en ik moest mij verder uitkleden… Voor het open raam, iedereen zou het kunnen zien. Dat was ik mij erg van bewust eigenlijk. Ik moest op de grond gaan liggen met mijn benen wijd en ik werd er eigenlijk een beetje verlegen van. Gek he..? Je zag het ook en je ging toen op je knieën voor mij zitten en stak langzaam je hand in mijn kutje… heel erg lekker. Je vroeg of ik wel eens gefist was. Ja, dat wordt ik tegenwoordig regelmatig jaJ) . Het was een heerlijk gevoel toe je je hand er helemaal in had. Ik kwam ongelooflijk lekker klaar. En jij zei: Ik voelde je spuiten van binnen… Pfff.. soms ben ik zo nat dat ik het wel eens een beetje vervelend vind. Maar ik kan er ook niets aan doen in feite he.  Ik kwam weer overeind en moest op mijn knieën voor je blijven zitten. Je vroeg aan mij: Weet je wat ik nu zo lekker vind? “ Nee, antwoordde ik…. Dit, en je zette je vingers in mijn tepels, kneep er erg hard in… Heel pijnlijk. Ik keek naar je ogen en zag er hardheid in, maar ook lust. Het was behoorlijk pijnlijk ja. Daarna kneep je heel hard in mijn borsten met duim en wijsvinger. Ongelooflijk, wat deed  dat zeer zeg… Maar ik hield het vol. Voor jou. Ik wilde sterk zijn..Ik heb nu nog blauwe plekken. Luisteren... moeilijk hoor voor mij, dat weet je wel! Ik klets graag en zo. En blijf niet zo makkelijk zitten zoals het moet. Maar ja... ik leer het vast nog wel eens. EN daarna samen naar bed. Best wel een beetje vreemd om bij je in bed te stappen en te blijven slapen… We gingen  lekker liggen , althans ik moest eerst mijn slipje nog uit doen J). Ik merkte dat jij ook opgewonden was, net als ik. IK wilde gewoon lekker met je vrijen en liet mijn mond om je ballen gaan. Hmmm lekker hoor. Je deed toen snel een condoom om en ging op mij  liggen om mij , op jouw heerlijke manier, te neuken. We geilden elkaar eigenlijk op met dingen die we zeiden. IK zei dat ik je sletje was en wilde zijn .Mijn God, wat kwam je klaar. Zo heerlijk en ik ook, ik was zo opgewonden door je. Zalig gewoon kunnen hebben en veel fijne dingen samen kunnen beleven. 

searain

 

 

 

 

 

 

/httpdocs  

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan .[email protected]
Copyright © 2003 Searains Dagboek
Laatst bijgewerkt: 30 december 2003