Een lesje in pijn

 

 

Start
Omhoog

 

 

 

 

Een week geleden nu, dat we elkaar hebben ontmoet in het hotel. Het was heerlijk, om de spanning van te voren te voelen. De spanning, van wat zal er gebeuren vandaag, hoe zal de dag verlopen? Want ik had een paar dagen van te voren gevraagd of U hard, echt hard kon zijn… Nou, dat was dus een uitdaging van de eerste orde, heb ik gemerkt.

Ik was er lekker op tijd en heb mijn spullen in de kamer gezet en ben naar de hal gelopen. Ik was zo gaan zitten dat ik U aan kon zien komen. Ik zag u in de auto op de weg aan komen rijden en er kwam een bibber in mijn benen en de bekende vlinders in mijn buik .

U kwam nonchalant binnenlopen en we gaven elkaar een kus en U ging bij mij aan het tafeltje zitten. U keek me aan en ik zag Uw tong langs Uw lippen glijden… zo geil om te zien! De blik in Uw ogen was er een van opgewonden zijn. U zei: Kom op, we gaan.

Zodra we in de kamer waren omarmden we elkaar. Het was heerlijk om elkaar weer te voelen, de warmte van onze lichamen tegen elkaar. U kneep met Uw vingers in mijn borsten, het velletje omdraaiend… auuuuw, dat was best pijnlijk. En U deed het iedere keer opnieuw en in de loop van de middag.. steeds weer. Ja, ik wist wel wie ik had uitgedaagd!

AL snel dwong U me op mijn knieen voor U en U pakte mijn collar en deed die bij mij om.  U duwde me op bed, op mijn rug en duwde Uw pik diep in mijn keel. Heel diep…. zodat ik moest kokhalzen zo diep. U sloeg heel hard tussen mijn benen, zodat mijn kutje al gelijk aan het begin van de middag begon te gloeien. Ohww, we deden zoveel, ik kan me niet  eens de juiste volgorde van alles meer herinneren…

U pakte een touw en bond mijn borsten lekker stevig af, en zoals U op de foto’s kan zien.. zo’n geil gezicht, die borsten hard en rood en opgebonden… mmmmmmmm  heerlijk . Het is altijd pijnlijk, maar het is lekkere pijn.

Ineens  vroeg U: Wat is je favoriete letter searain?

“een ... antwoordde ik”,  niet denkende aan de S van  slavegirl.

Ik ga je een S geven vandaag zei U… Ohwww, ik had geen idee wat U bedoelde, misschien een hangertje?

Maar nee, de bedoeling was heeeeeeeel anders… searain, ik ga  de letter S inbranden bij je…

Pffffffff, ik schrok ervan, maar werd er ook ongelooflijk opgewonden van! Het idee alleen al, een brandmerk boven mijn clitje, in de vorm van een letter S. Mijn God, ik vond het geweldig, maar ook eng eigenlijk. Ja, ook dat. Zou ik de pijn aankunnen? Want erover nadenken en dromen is anders dan de werkelijkheid.

Ik zag Uw ogen.. donker van verlangen , vol spanning om het te doen. Ik dacht bij mijzelf, Wil ik dit wel? Ja, ik wil dit!!!  Zeker weten.

Ineens stapte U van het bed af  en ik moest op mijn knieën bij U komen zitten. U sloeg met Uw vlakke hand op mijn billen…. Mmmm , ik voelde dat ze rood en warm werden. U  sloeg hard, echt hard. Iets waar ik ook om gevraagd had.  U pakte een touw en begon mijn armen en benen vast te binden, terwijl ik op mijn knieën zat. Ik kon op deze manier geen kant meer op. Ik was zo opgewonden op dat moment… zo in een roes raakte ik. U sloeg me met de zweep op mijn rug, tussen mijn benen… mijn voeten.

Ik had pijn, maar het was lekker, het was dragelijk. Lekkere pijn dus.

Terwijl ik zo op mijn knieen vastgebonden zat, deed ik iets niet naar Uw zin en U ging zich aankleden! Ik schrok verschrikkelijk. "Ik blijf, searain, als je beter luistert", zei Mijn Meester. Anders ga ik NU weg en laat je zo achter.    Ik dacht dat U weg zou gaan en U kennende was U  ook gegaan denk ik als ik niet had gesmeekt dat U zou blijven. Dat  was echt schrikken.

Ineens pakte U de cane en begon mijn borsten te slaan. Auuuuwww , ja dat deed erg veel pijn. Ik mocht meetellen, zelf aangeven hoeveel slagen ik nog kon verdragen. En U gaf me daar hetzelfde aantal nog eens bij.  Mijn borsten werden bont en blauw  geslagen.  Je kan het nu nog steeds zien, het is nog niet helemaal weg.. smile. U maakte mij weer los en we gingen samen weer op bed liggen, even wat bijkomen.

Ineens stond U op en ging een aansteker pakken en U pakte de letter S die U gemaakt had. U ging tussen mijn benen zitten. Ik keek als gebiologeerd naar Uw handen. Ik was bang... echt bang, voor de pijn. En ik steunde, nee Mijn Meester, nee Mijn Meester, niet doen…Maar aan de andere kant, ik wilde het ook wel!!!     Wat steekt een mens vreemd in elkaar he. U zei: Niet doen? Echt niet? Je kan nu nog kiezen searain!!  Ik dacht na, rolde volgens mij heen en weer met mijn hoofd en zei toen: Ja, doe het Mijn Meester. Doe het!

U verhitte de letter en ging langzaam naar de zachte huid boven mijn clitje. Ik was bang Mijn Meester, maar ik wilde het oh zo graag tegelijk. U  kwam steeds dichterbij en U vroeg: Voel je de warmte searain… ? Voel het, geniet ervan. Oh ja,,, zeker voelde ik die warmte!  Nog dichterbij, en ineens duwde U de gloeiende letter tegen mijn huid.

Auwauauaua , riep ik, dat weet ik nog wel. Ik deed mijn armen onder mijn billen om U niet weg te duwen.  U hield hem er in feite maar heel even tegen aan. Maar voor mij genoeg om te voelen. Die letter S staat alleen al in mijn gedachten geprint. Het is licht te zien Mijn Meester nu.

Ohww, Mijn Meester… ik weet niet alles meer in de juiste volgorde, er was zoveel, zoveel hebben we gedaan samen, alles was zo intens genieten.

U moest even een uurtje weg en ik kreeg de gelegenheid om wat bij te komen.           Daarna ben ik op de bank in de lobby  van het hotel gaan zitten waar een paar mensen  zaten.

U kwam binnen en we dronken samen koffie. Ineens zei U, doe je slip eens uit . Ik durfde het niet, echt niet Mijn Meester!  Ik was bang dat we misschien wel het hotel uitgezet zouden worden. Pfff…. Nee ik durfde niet, niet zo open en bloot.

Nu weet ik, dat ik het de volgende keer wel MOET doen. Ik heb mijzelf ertoe verplicht aan U. Want achteraf vond U het een wel erg groffe brutaliteit.

We liepen de gang in en U trok daar dus mijn slipje uit en trok mijn rok omhoog… Hihihi, daar liep ik dus, met mijn blote kontje en kutje. In de gang van het hotel. En iemand kwam er nog aan ook, ik weet zeker dat hij het heeft gezien!

En ach, die avond.. die avond, het was verrukkelijk zo samen.  Het was een prima lesje in gehoorzaamheid en pijn.

Uw slavin, searain

 

 

/httpdocs  

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan .[email protected]
Copyright © 2003 Searains Dagboek
Laatst bijgewerkt: 30 december 2003