Anna

 

 

Start
Omhoog

 

 

 


Het was een warme dag geweest en het beloofde een zwoele zomeravond te worden.Anna keek in de spiegel en was tevreden met het resultaat. Haar bruine haar was mooi glanzend en hing over haar schouders, haar make-up was perfect in orde, hihihi, dacht ze bij zichzelf, maar voor hoelang hŤ. Ze had een zwart rokje aan en een mooie bloesje met rode rozen. Een fleurig geheel eigenlijk. Net zoals ze zich voelde. Gewenst, begeerd. Dat was een heerlijk gevoel, want ze was niet zo heel jong meer, 45 jaar en ook niet superslank. Maar toch aantrekkelijk genoeg blijkbaar voor behoorlijk veel mannen. Haar man zei altijd: Je straalt wat uit, wat mannen aantrekkelijk vinden. Ze had dit weekend een afspraak met haar minnaar tevens haar Meester. Ze had opdracht gekregen voor de kleding die ze moest dragen. Maar onder haar rokje had ze niets aan, geen slipje, zelfs geen string. Ook geen bh deze keer.Alleen bovenkleding. Anna wilde de badkamer uitstappen , maar net op dat moment kwam haar man binnen. Laat me je eens even controleren,zei hij. Heb je jezelf aan de voorschriften van je Meester gehouden? Alleen bovenkleding en geen lingerie? Anna knikte onderdanig en zei: Controleer het maar, lieverd.. Ze moest haar rok optillen en haar bloesje opendoen. Haar man kuste haar daar en zei: Veel plezier dit weekend liefste en gehoorzaam je Meester zoals een goede slavin hoort te doen. 
Anna knikte en kuste haar man op zijn mond en zei: Dank je wel liefste. En jij.. werk ze hŤ dit weekend. En bedankt dat ik een heel haar en ging op weekend weg mag. 
Anna pakte haar weekendtas op en liep naar de auto. De buren zeiden haar vriendelijk gedag. Anna dacht bij zichzelf: Jullie moesten eens weten waar ik naar op weg ben! Naar mijn Heer en Meester. Voor een weekend vol vernederingen en pijn. Naar mijn hel en paradijs tegelijk. Ze stapte in de auto en zwaaide nog even naar haar man en de buren en reed weg. Het was ongeveer een uurtje rijden .Ze kwam keurig om 20.00 aan. Precies op de afgesproken tijd. Ze had opdracht om aan te bellen en direct de deur in te gaan die al op een kiertje zou staan. Het was precies zoals hij gezegd had en ze stapte naar binnen en ging naar de strafkamer. Daar was niemand. Dat had ze ook niet verwacht. Ze deed de halsband om die daar klaarlag voor haar en deed hem volgens voorschrift om. Ze ging op haar knieŽn in de hoek zitten en deed haar handen op haar rug. ZO moest ze altijd wachten tot haar Meester kwam. Soms kwam hij al naar 5 minuten, maar hij liet haar ook wel eens een uur wachten in deze houding. De strafkamer was een kamer ,voorzien van allerlei attributen.Prominent aanwezig was een stevige kooi, waar ze regelmatig in opgesloten werd. Soms zelfs voor langere tijd. Verschillende zwepen e.d. Een strafbed, waar een slavin of slaaf, op allerlei manieren kon worden vastgebonden. Tevens was er naast deze slavenkamer, nog een heel klein kamertje ,eigenlijk het washok en ook daar werd ze voor straf soms aan de muur vastgeketend opgesloten. Dan ging de deur op slot en was het aardedonker. iets wat ze vreselijk en tegelijk opwindend vond.
Terwijl ze op haar knieŽn een beetje aan het dagdromen was, had ze niet gehoord dat haar Meester ondertussen was binnengekomen ,maar ze voelde het pas toen hij haar hoofd aan haar haren achterovertrok en zei: Waar denkt mijn geile slet aan? Anna schrok ervan en stotterde: Meester , ik dacht eigenlijk aan U! Jaja, het zal wel, sneerde hij. Overeind en snel wat , slet. Anna wist niet hoe snel ze op haar benen moest staan en hij begon met orders te geven. We zullen je eens even wakker maken Anna. Houding 1! Anna moest doen met haar handen op haar rug staan, Houding 2, was met haar handen achter haar hoofd. Houding 3 op haar knieŽn, enz. er zijn 10 houdingen en ze orders volgden elkaar snel op. Anna kreeg het warm en haar Meester zag het. Zo slet, geen conditie hŤ.. Uit die kleren en we gaan nog even door. Anna deed haar kleding uit en hij bleef haar houdingen voorschrijven. Anna hijgde op het laatst en haar Meester kreeg er genoeg van. ZO, op je knieŽn voor mij en kijk me aan. Anna, ging op haar knieŽn voor hem zitten en hijgde nog na. Hij pakte haar kin met een hand en rukte haar hoofd omhoog. Je gaat thuis hiermee oefenen, begrepen slet!! Ja Meester, zei Anna zacht. Ik zal de volgende keer beter en sneller zijn. Hmmm... dat mag ik toch wel hopen bromde hij.Ga eens op het bed liggen Anna en spreid je benen voor me. Ze klom op het bed en deed haar benen in de beugels aan de zijkanten zodat haar kutje volledig bereikbaar is voor haar Meester. Hij maakte haar benen vast met riemen zodat ze haar benen niet kon bewegen en dat maakte Anna ontzettend opgewonden en dat wist hij.
Het geil loopt je kut uit zie ik.Ja Meester, ik ben opgewonden voor en door u. Zo sletje van mij, laat me de piercings eens controleren. Hij bekeek de piercing die een aantal maanden geleden vlak boven haar clitoris was gemaakt. Hmmm.. dat ziet er prima uit slavinnetje van me. En daar na bekeek hij de piercings die in haar kutlipjes waren gemaakt. Ze zijn mooi genezen slavin. Ja Meester, ik heb er geen last meer van nu. De Meester liep van haar weg en rommelde wat in de kast en kwam bij haar
hoofd staan en liet haar een heel klein gouden slotje zien.
Kijk slet, die geile kut van je gaat in het vervolg op slot. En hij pakte een fijn goudenschakelkettinkje en deed die door de piercingring boven haar clitje en daarna door de ringetjes door haar kutlipjes. Daar kwam het slotje aan te hangen. Op deze manier was het moeilijk om zelf aan haar clitje te zitten en was onmogelijk om haar te neuken.Zo slet, nu ben je helemaal van mij en ook je eigen man kan je niet meer neuken als ik het niet wil. Anna kreunde en begon wild heen en weer te bewegen. Jij slet, zei haar Meester, dat windt je op hŤ. Ja.. kreunde ze. Heel erg. Hij bewoog zijn vingers over haar clitje, wat nog net ging omdat hij voor haar stond. Ze kreunde en kwam al heel snel klaar. Hij stopte zijn natte vingers in haar mond en zei: Lik je eigen geil af sletje en stak zijn vingers in haar mond. Ze likte vol overgave en hij stak de vingers diep achter in haar keel, heel moeilijk en vreselijk geil. Hij vertelde haar ondertussen dat hij met haar man had afgesproken dat ze voorlopig "op slot" zou blijven en dat haar man haar alleen anaal zou neuken.Anna kreunde, deels door de vingers en deels door wat haar Meester haar vertelde. Meester haalde zijn vingers uit haar mond en Anna haalde opgelucht adem. Hij bond nu ook haar armen vast aan het bed, zodat ze zichzelf helemaal niet meer kon bewegen. Ook om haar middel ging nog een riem, zodat ze onbeweeglijk op het bed lag. Anna keek met grote ogen naar haar Meester, terwijl hij een zweepje pakte. Hij liep een paar keer om haar heen en sloeg ineens over haar borsten met de zweep. Niet keihard, maar genoeg om flink te voelen.Hij voelde met zijn handen over haar borsten en streelde haar zacht en daarna sloeg hij weer met de zweep over haar borsten en zo wisselde hij het af. Net zolang tot dat haar borsten rood en erg gevoelig waren. Zo sletje van mij, dit was even een voorproefje voor vanavond en de rest v van het weekend. Wat zeg je dan tegen je Meester?? Anna fluisterde,dank u wel Meester. Hij maakte haar weer los en ze mocht opstaan van het bed.Ga je opfrissen slet en kleed je weer aan beval hij. Anna haastte zich naar de douche en keek in de spiegel naar haar vuurrode borsten. Ze deed was hij haar had bevolen en zorgde dat ze er weer keurig uitzag. Ze liep terug naar de woonkamer en de Meester bekeek haar keurend. Til je blouse eens op beval hij. Anna tilde haar blouse op en hij schreef op haar rechterborst IK en op haar linkerborst BEN en op haar maag EEN En nu je blouse nar beneden en je rok omhoog! Op haar buik schreef hij SLET. Dus de hele zin was op haar lichaam te lezen: IK BEN EEN SLET. 
Laat je rok maar zakken. Anna keek hem vragend aan, maar durfde niets te zeggen,ze was benieuwd wat de bedoeling hiervan was. 
De Meester nam Anna aan haar hand mee naar buiten achterom en ze liepen naar het huis van de buren. Ze liepen de achterdeur binnen en Anna hoorde mensen praten en lachen. 
Ach, dat leek haar leuk, een gezellige avond lachen en praten met mensen. Lekker een borreltje drinken. He ja, daar had ze zin in. Ze keek lachend op naar haar Meester en hij keek ernstig naar haar terug. Ze dacht bij zichzelf": Waarom kijkt hij zo ernstig en streng naar mij? Ondertussen liepen ze de kamer binnen en Meester zei: Mensen, dit is mijn slavin Anna. Anna keek verschrikt naar hem op en daarna beschaamd naar de mensen. Ze bloosde en durfde niets te zeggen: Anna, hoorde ze streng: Zeg goedenavond allemaal..
Anna, zei zachtjes en verlegen : Goedenavond allemaal mensen. Ik ben Anna, de slavin van Meester John. Heel goed, knikte Meester John naar haar. Je leert het wel .
Luister: zei Meester John, jullie weten waarvoor we hier zijn.Ik heb jullie verteld over Anna en vanavond mogen jullie haar allemaal zien, bekijken en uittesten. Anna keek rond en zag 2 echtparen en 3 andere mannen buiten Meester John om.Anna durfde niets te zeggen, maar ze werd er zonder meer geil van. Dit was iets waarvan ze al heel lang had gedroomd. En haar Meester wist dit. Een slavin zijn voor verschillende mensen tegelijk. Anna, ga hier in het midden van de kamer staan en trek je kleding uit. eerst je blouse graag. Anna voldeed aan het bevel en toen de mensen haar ,nog steeds rode borsten zagen, en de tekst erop zagen, kreten van verwondering uitten werd ze nog geiler. Maar ze durfde niets te laten blijken. Ze bleef staan, met haar armen achter op haar rug. Zo, commandeerde de Meester en nu je rok.... Anna, voldeed blozend aan het bevel en ze liet haar rokje zakken en stapte eruit. Rechtop was het bevel, benen licht gespreid en je armen in je nek. Er klonken kreten, ohhh en ahhh, want ze zagen de piercings tussen haar benen en boven haar clitje met het slot eraan vast. Ja, mensen kijk maar eens goed zei Meester John trots, dit is mijn Anna.. op slot voor en door mij. Een van de vrouwen zei tegen Anna, kom hier en ga op de salontafel staan zodat we je goed kunnen zien. Anna keek eerst vragend naar Mr. John.Hij knikte goedkeurend en ze stapte op de salontafel waar ondertussen ruimte was gemaakt. De vrouw zei, spreid je benen zodat we het allemaal goed kunnen bekijken slet. Ze gehoorzaamde en stond nu dus met gespreide benen op tafel en de vrouw trok zachtjes aan het kettinkje en zei: mijn God, wat een prachtig gezicht zeg! Zo'n mooi kutje op slot alleen voor haar Meester. Kijk, zei ze tegen haar man, voel eens, je kan niet in haar kutje komen op deze manier. De man stak een vinger tussen Anna haar benen en voelde aan haar kutje.. Anna kronkelde, maar toen ze dat deed, kreeg ze van achteren een pets over haar billen van Mr. John. Je staat wel stil slavin! De mensen moeten je kunnen bekijken en willen geen kronkelende slavin op tafel .Anna zei: Ja Meester. EN ze moest zich erg inhouden. Want een voor een trokken ze aan haar kutje, probeerden een vinger in haar kutje te steken of aan haar clitje te zitten. De vernedering was volledig vond ze. Eindelijk kreeg ze het bevel om van de tafel te stappen en ze moest een eindje van de gasten af gaan staan met haar handen achter haar rug. Benen licht gespreid en de anderen gingen lekker wat drinken en gaven commentaar op Anna en haar slotje. Het werd besproken alsof ze er niet bij was. Anna kreeg helemaal niets, geen drinken , niets. Ze moest alleen maar in de houding blijven staan. Ineens kwam Mr. John naar haar toegelopen met een bakje water en zette het op de grond, drink slet zei hij tegen haar. Op je knieŽn op de grond en drink. De anderen keken vol belangstelling toe hoe Anna op haar knieŽn ging en voorover boog en water uit het bakje dronk. Het was een vernederende ervaring en ze moest op haar knieŽn blijven zitten en haar kont naar de gasten draaien zodat ze een fraai uitzicht op haar kontje en kutje hadden. Benen spreiden slet, riep een vriend van Mr. John. Ze spreidde haar benen wat verder en hij ging achter haar zitten op zijn knieŽn en stak een vinger in haar kontje. Ze schrok, maar vond het wel lekker eigenlijk. Ze was zo nat dat het geil uit haar kutje toch ook naar haar anus was gelopen. Hij stond even op en trok zijn broek uit en ging met een grote harde pik achter haar zitten en stak hem zachtjes maar vastberaden in haar kontje. Anna kreunde.. Hij ging heen en weer en Anna bewoog met hem mee, ze voelde het slotje tussen haar benen heen en weer bewegen.Het was een heel apart gevoel.Ze draaide met hem mee en samen kwamen ze tot een climax, gadegeslagen door iedereen in de kamer. Mr. John trok haar overeind en gunde haar niet de tijd om weer bij te komen. Ze werd naar een andere kamer gebracht waar een houten stellage klaar stond. De mensen liepen allemaal mee en riepen, wat is dat? waar dient dit voor. Mr. John en de buurman, van wie dit huis en stellage was grijnsden en zeiden, Hierin word onze slavin opgespannen. Zodat we aan alle kanten bij haar lichaam kunnen komen. Een paar mannen grepen Anna vast en tilden haar op,haar handen werden vastgebonden aan speciale handboeien in de hoeken van het frame en daarna werden haar voeten ook zo vast gebonden. Haar voeten raakten niet de grond. Daarna werd een heel stevige riem om haar middel gebonden en die werd aan beide kanten strak vastgebonden aan de zijkanten. Haar nek werd omgeven door 2 planken met uitsparingen, zodat haar hoofd absoluut onbeweeglijk was. Haar kin rustte dus op een plank. Het was niet bepaald een gemakkelijke houding, maar daarvoor was zo ook niet hier hŤ.Kijk, zei Mr. John, ik zal een demonstratie geven over het slaan met verschillende zwepen op het lichaam van een slavin. Wie het ook wil proberen zegt het maar. 1 van de vrouwen wilde ook wel eens slaan, en 2 mannen wilden het ook wel eens proberen. Mijn God, dacht Anna, overleef ik dat wel?? Mr.John ging er eens goed voor staan en zei tegen Anna, tel mee slet! Hij sloeg eenmaal hard op haar rechterbil en Anna telde alle 10 volgende slagen mee.Dank u wel Meester fluisterde Anna. Hebben jullie goed opgelet, vroeg hij aan de anderen? Zagen jullie hoe moeilijk de slavin het had, Ze kan niet goed reageren op de zweepslagen omdat ze volledig vast zit. Ze kan niet wegkronkelen, dus het komt extra hard aan. 
Dan mag nu Els het eens proberen. Els kwam naar voren en pakte de zweep over van Mr.John. Hij zei tegen haar,: Kijk, je moet op het vlezige gedeelte van de billen slaan, niet op haar onderrug, want dat is gevaarlijk. Daar zitten haar nieren! Dat is verboden gebied. Ok, zei Els, ik zal er aan denken. Daar komt hij Anna, riep ze vol enthousiasme en haalde flink uit naar Anna's linkerbil. 1, riep Anna verschrikt, en Els ging door tot het er tien waren. Els had blosjes op haar gezicht van inspanning en plezier. Oh God, ik word hier nat van riep ze!! Dank u wel fluisterde Anna tegen Els. Oh, zei Els, wat leuk, ze bedankt me ook! Ja, zei Mr.John, dat heb ik haar geleerd. Ze moet iedereen die haar slaat of iets anders aandoet bedanken. 
Nu mag een van de mannen. Kevin, kwam naar voren en zei: Ik wil deze slet wel eens flink slaan, maar niet alleen op die geile kont van haar. Ook op haar rug. Nou, ga je gang zei Mr.John. Je weet hoe het moet. Kevin zei tegen Anna, je hoeft niet mee te tellen en haalde uit over haar bovenrug. Anna, beet op haar lippen en wilde geen kik geven. Kevin ging door met stevige uithalen over haar hele rug. Iedereen zag dat haar rug mooi rood werd. Zo, zei Kevin , ik stop ermee, want anders word het te veel voor deze slavin. Anna, had geen kik gegeven, maar ze kreunde nu wel. De houding was ook nog eens bijzonder zwaar voor haar. 
Zo, zei Mr.John, de voorkant neem ik onder handen, dat laat ik aan niemand anders over. Hij ging voor haar staan en keek diep in haar ogen. Vraag erom Anna, zei hij, vraag erom.
Anna, keek, hem smekend aan en hij keek terug, zonder medelijden.Anna, vroeg: Meester wilt u alstublieft mijn voorkant slaan?. Het is dat je het vraagt, slavin, zei hij grijnzend, anders had ik het niet gedaan... Maar nu doe ik wat je vraagt sletje. Hij pakte een andere zweep, eentje met meer uiteinden en sloeg over haar, toch al pijnlijke borsten. Slet ben je hŤ, dat staat hier op je voorkant, ik zal je eens goed laten voelen wat voor slet je bent en begon
systematisch 
haar hele voorkant te bewerken.
Iedereen keek vol bewondering toe en sommigen zaten aan elkaar of begonnen te neuken en te kijken onderwijl.Hij stopte even en keek naar har kutje en voelde er met een hand aan. Je bent nat slet! Heb ik je daarvoor toestemming gegeven! Dacht het niet hť. Daarvoor zal ik je kutje ook straffen. Hij sloeg, maar niet al te hard, op haar kutje. Het slotje hield ook wat tegen natuurlijk. Anna, huilde nu zachtjes. Van pijn, ongemak en ook van lust. Ze was zo geil en er was nog steeds geen ontlading voor haar. De mannen haalden haar voorzichtig uit de stellage en legden haar op de grond. Anna hijgde en probeerde wat tot zichzelf te komen. Ze lieten haar een paar minuten met rust en toen werd ze opgetild en op de salontafel neergelegd en wijdbeens vastgebonden. Daar liet men haar in ieder geval voorlopig met rust. Wat ze wel deden was schalen met chips en nootjes op haar lichaam neerzetten, ze werd gewoon als levende tafel gebruikt. Even later kwam de gastheer binnen met een grote schaal salade en die werd op haar dijbenen neergezet tegen haar kutje aan. Pfff, dacht Anna, dit is toch wel een heel vreemd gevoel. Iedere keer voelde ze dat mensen iets van de schaal afschepten , een asbak werd op haar neergezet, ze werd eigenlijk volledig genegeerd. Althans dat dacht ze. Totdat ze Mr. John naar haar voelde kijken met een voldane lach op zijn gezicht. Een van de vrouwen was hem aan het afzuigen en hij keek ondertussen naar Anna
Anna keek en ze werd nog geiler dan ze al was. Maar ze kon er verder niets mee. 
Na een poos werden de schalen enz van haar afgehaald en Mr.John maakte het slotje open. Wie wil mag haar neuken, maar zorg dat ze niet klaar komt! Een voor 1 namen de mannen die haar nog niet hadden gehad haar in haar kutje er voor zorg dragend dat ze snel waren en dat Anna niet klaar kwam. Het sperma droop uit haar kutje en Mr. John kwam weer naar haar toe en deed het slot erop. Zo, geile slet dat je bent, dit was voorlopig de laatste keer dat je geneukt werd. Het kan wel maanden duren voor ik het weer goed vindt. En klaar komen is er voorlopig ook niet bij! Anna smeekte, a.u.b. laat me nog 1 keer klaarkomen , deze avond verdient het. Wat!!!! riep hij uit? wat zeg je? je verdient het? Hoe bedoel je dat. IK BEPAAL wanneer jij het verdient. Anna, kroop in elkaar en zei zachtjes: Ja Meester. U Bepaalt. De anderen keken toe en lachten toen Anna haar antwoordt gaf. Natuurlijk John, jij bent haar Meester en laat haar dat maar goed voelen ook. Mr. John trok haar overeind en zei: Kom mee naar huis slet. Zeg iedereen gedag en bedank ze allemaal persoonlijk. Je weet hoe je ze gedag moet zeggen hŤ? Ja Meester, dat weet ik antwoordde Anna. Ze knielde voor iedereen apart en zei: Dank u wel voor deze avond,als u wilt zal ik de volgende keer weer uw slavin zijn. Iedereen was aangenaam verrast van Anna's afscheid en Anna knielde als laatste voor haar Meester en kusten zijn voeten. En Bleef met haar hoofd gebogen op de grond liggen totdat hij zich verwaardigde haar op te merken. Hij was druk bezig met praten en gedag zeggen tegen de andere gasten. Hij pakte een hondenriem en deed hem om haar nek en zei, kruipen naar huis slavin. En Anna kroop met hem mee naar huis. Over de stenen. Ze waren ruw onder haar knieŽn en de buitenlucht was koud over haar blote lijf, want ze had zich niet meer aan mogen kleden. Toen ze binnen kwamen, zei Mr. John niets meer tegen haar, maar trok haar direct mee naar het donkere hok, naast de werkkamer en maakte haar vast aan de muur.Hij bond haar handen aan haar zijden, zodat ze niet bij haar kutje kon. Zonder iets te zeggen ging hij weg en deed het licht van buiten uit en de deur op slot. Daar lag Anna, gebruikt, geslagen en niet klaargekomen.Haar onderlichaam was nog steeds nat van het sperma van allerlei haar onbekende mannen . Maar ze voelde zich bijzonder voldaan. Een echte slavin. 

Hoofdstuk 2

De volgende ochtend ging de deur open en Mr.John kwam Anna losmaken en uit haar ongemakkelijke positie bevrijden. Ze had de hele nacht op de grond gelegen, vastgebonden en ze voelde zich nu vreselijk vies en moest heel nodig naar het toilet.Zo.. sletje van me, hoe voel je je nu, vroeg Mr John aan Anna. Een slavin Mr. zei ze, een echte gebruikte slavin. Mooi, want het weekend is nog niet om en ik heb nog wel het een en ander voor je in petto . Anna zei zachtjes: Ja Meester. Kom, Anna, nu naar het toilet. Toen Anna klaart was mocht ze douchen en kreeg daar 5 minuten de tijd voor en geen seconde langer. Zo, je bent nu schoon genoeg hoor en trok haar uit de badkamer vandaan. Haar halsband werd weer omgedaan en ze moest op haar knieŽn mee lopen naar de keuken. Op de grond stonden 2 bakjes klaar, 1 met water en 1 met wat droge stukjes brood. Anna werd met haar hoofd in de voerbak geduwd en ze begreep dat ze op deze manier moest eten. Het was een vernederende ervaring want ze mocht natuurlijk niet haar handen gebruiken. Maar ze had echt honger toen ze haar brood ophad begon ze het bakje water leeg te drinken. Eindelijk was ze voldaan en bleef daarna op handen en knieŽn wachten op bevelen. Hij trok haar zonder iets te zeggen mee naar de "werkkamer" en duwde haar in de kooi die klaarstond. De deur ging op slot en hij ging weg zonder iets te zeggen. Het was donker in de kamer, want er was wel een raam, maar er was een verduisteringsgordijn voor bevestigt. Zodat het dus echt pikdonker in de kamer was. Anna hoorde de deur dichtslaan en daarna was het stil, doodstil, want de kamer was geÔsoleerd zodat er weinig of niets geluid te horen was. Ze zat nu niet bepaald gemakkelijk in de kooi en de ondergrond was koud, want er lag geen deken o.i.d. in. Mr. John vond dat niet nodig. Ze voelde voorzichtig aan haar kutje,het slotje zat stevig dicht en ze kon haar vinger niet in haar kutje steken. Ook haar clitje voelen was niet echt makkelijk op deze manier, dus ze gaf het maar op. Pfff... dacht ze, dat zal nog wat worden zeg. Op slot en als ik straks thuiskom, dan kan ik alleen nog in mijn kontje geneukt worden zeg. Ohhh, dat zal niet meevallen .
Het wachten duurde lang en ze had het idee dat ze in slaap ging vallen. Dat mocht beslist niet, zulke dingen waren ten strengste verboden door haar Meester. Een slavin mocht pas slapen als haar meester het goedvond. Hij had niet gezegd dat ze in slaap mocht sukkelen in de kooi. Dus ze bleef wakker. Met moeite, maar het lukte. Na een paar uur kwam Mr. John weer terug en deed de deur weer open. Anna knipperde tegen het, ineens, felle licht.

Mr. John stond daar en Duncan de buurman was er ook..Mijn God John, zei Duncan, ze ziet er lekker uit hoor. We zullen ons vandaag eens lekker met haar bezighouden. Ik heb verder de hele dag de tijd hoor. Mooi zo , zei Mr.John, dat antwoordt verwachtte ik al van je. Ik wil me eens concentreren op het naaldenspel . Anna en ik hebben het daar al eens over gehad en ik heb haar toestemming, mits we het steriel doen uiteraard. Anna zette grote ogen op van schrik, want , inderdaad, ze hadden het daar over gehad, maar het was TOCH EEN ENG ONDERWERP. Ze haalden haar uit de kooi en bonden haar vast in de behandelstoel. Stevig vast, zodat ze niet kon bewegen als er naalden in haar werden gestoken. De beiden mannen deden steriele handschoenen aan en maakten de borsten van Anna schoon met alcohol. Mr. John pakte de steriele naalden en trok een tepel van Anna omhoog en stak zonder verdere plichtplegingen de naald er dwars doorheen. Anna kreunde, maar het was geen al te pijnlijk gevoel. MMMMMMMMM, zei Mr. John, wat een geil gevoel om te doen zeg. EN pakte haar volgende tepel en stak daar, maar nu langzamer ook een naald doorheen. Dat was wat pijnlijker merkte Mr. John op en zei dat ook tegen Duncan. Anna, kreunde harder en sloeg met haar hoofd heen en weer. Maar ze vond het ook een heel lekker gevoel!! Heel geil.
Nu ik eens, zei Duncan en pakte een naald op en stak hem dwars onder de andere naald en deed dat in beide tepels. Zodat zich nu een kruis van naalden in Anna's tepels bevonden Mr. John nam foto's .. Heerlijk zeg! Ze staken op deze manier nog een paar naalden in Anna's borsten en namen overal foto's van. Anna kreeg er een heerlijk geil gevoel van.
ZO, en nu haar kutje maar eens denk ik...Het slotje werd losgemaakt en Mr John nam een grote scherpe,speciale naald en liet hem aan Anna zien. Kijk Anna, hiermee kan ik je kutje dichtnaaien en dat is nu precies wat Duncan en ik gaan doen. Anna huilde, nee, nee, niet doen, alsjeblieft niet doen!!! Maar Mr. John pakte een opblaasbare mondgag en deed die in Anna's mond en kneep een paar keer in het balletje zodat Anna's mond gevuld was en ze niet meer kon schreeuwen. Ze keek alleen maar dodelijk beangst naar de mannen. Duncan zei: Ga je echt de kut van die slavin van je dichtnaaien en was erg opgelucht toen MR> John nee, antwoordde. Anna hoorde het antwoordt en was erg opgelucht.Kijk, zei Mr. John, dit was om te laten zien dat ik alles met Anna kan doen. Maar ik kijk natuurlijk wel uit met dit soort dingen zeg!
Mr. John haalde voorzichtig de naalden uit de borsten van Anna en depte de kleine wondjes met wat alcohol. Zo, over een paar uurtjes zie je er niets meer van zei hij.
Anna werd voor een tijdje met rust gelaten zodat ze wat bij kon komen. Ze lag nog wel op de behandeltafel vastgebonden maar had even rust. De mannen waren even een sigaartje aan het roken. Na een klein halfuurtje liepen ze weer naar de slavin en Mr. John pakte een soort waterzak en vulde hem met lauw water. Hij hing hem op aan de standaard naast de stoel en hij stak het uiteinde van de slang, waaraan een lange smalle stevige tuut zat, voorzichtig in het kontje van de slavin.,Er \zat ongeveer 2 liter water in de zak. Hij draaide het kraantje een klein beetje open en heel langzaam begon het water in de buik van Anna te lopen. Eerst voelde ze niets maar na een kort poosje voelde ze een soort warme druk in haar buik ontstaan. Ondertussen maakte Mr. John haar armen en benen los en zei tegen Duncan als haar buik straks helemaal met water is gevuld zal ze snel naar het toilet moeten dus vandaar dat ik haar los maak. Anna voelde ondertussen de druk toenemen maar probeerde rustig te blijven liggen. Het was een heel apart gevoel het water wat langzaam haar buikje vulde.Mr. John en Duncan legden om beurten een hand op haar buik om te voelen hoe vol het daar werd. Haar buik spande zich steeds meer.
Eindelijk was de zak leeg en Anna moest stil blijven liggen. Maar ineens moest ze toch echt nodig naar het toilet en ze spoelde in feite dus helemaal schoon. Toen alles weg was moest ze weer op de behandeltafel en de waterzak werd weer gevuld maar nu met 3 liter water, want haar darmen waren nu leeg genoeg om meer water te kunnen hebben. Nu zat er een ander systeem aan de slang eentje ging haar kontje in en er zat een stukje aan met een kraantje. Heel langzaam werd haar buikje weer gevuld en haar buikje werd dikker en dikker. De mannen kikten erop en zaten aan hun lul en trokken zichzelf af terwijl ze naar de slavin keken. Anna werd nu wel vastgemaakt en toen de zak leeg was werd de waterzak afgekoppeld. Maar de slang bleef in haar kontje vastzitten. De spanning in haar buik was groot en Mr John voelde met zijn vingers ook nog aan haar clitje waardoor het voor Anna moeilijk werd. Ze kwam op het laatst klaar zonder eerst toestemming te hebben gevraagd. Dit laatste kwam haar op een paar flinke tikken op haar pijnlijke borsten te staan. Anna had ondertussen ook vaak wat te drinken gekregen en nu was haar blaas ook goed gevuld aan het raken zodat haar buik heel vol was. Ze smeekte of er wat druk vanaf mocht. Mr John zette een teiltje onder haar kontje en liet de slang met het kraantje daar in uit komen. Hij draaide het kraantje een klein eindje open en heel langzaam liep het water weer uit de buik van Anna. Het was een heel geil gevoel en het idee dat de beide mannen dit met haar deden... wauw, ze was helemaal van de wereld zo onderhand. heerlijk gewoon. Ze wilde wel altijd zo leven. Zo onderdanig, zo geleefd worden. Geen inbreng meer hebben. Alleen maar een lichaam zijn dat gebruikt werd.. mmmmm heerlijk . Anna zou het graag willen, al was het maar voor een paar weken. Misschien kon ze dat eens regelen. Maar dan ook totaal slavin zijn. Ook het huishouden doen en alles wat een slavin moet doen voor haar Meester. Geestelijk en lichamelijk. Haar man zou het wel goed vinden mijmerde ze. Want dan liet hij gewoon zijn minnares wat vaker komen of zo. Want ja, dat had haar man dus ook. Hij had haar, maar ook een minnares. Ze moest hem delen met een geweldig knappe vrouw. Hij had tegenwoordig om zijn pik een gouden band zitten, met daarin gegraveerd de naam van zijn minnares. Dus als zij, zijn vrouw met hem vrijde werd ze altijd geconfronteerd met haar naam. Ze moest het altijd lezen. En altijd een keer hardop zeggen van haar man. Hij vroeg dan: Wat staat daar Anna? en Anna antwoordde dan": Anouschka. Er staat Anouschka. Goed zo slet, dat je het maar niet vergeet. 
Ze werd door Mr. John tot orde geroepen, ze was er niet genoeg bij vond hij. Hij maakte haar los en Anna moest op het gewone bed gaan liggen en de beide mannen kwamen naast haar liggen. Aan iedere kant 1. Ze begonnen overal aan haar lichaam e voelen en Duncan ging bovenop haar liggen en neukte haar eens ouderwets lekker. Daarna deed Mr. John hetzelfde. Ze lagen alledrie lekker op bed na te praten en dronken gezellig een borreltje met elkaar.
Anna moest aan het einde van de middag weer naar huis. Het was een fijn weekend geweest.

Hoofdstuk 3
'
Op een dag zei Jean, Anna's man, : Weet je Anna, Anouschka komt hier voor 3 dagen logeren en in die tijd ben jij onze persoonlijke slavin. Jullie wat? vroeg Anna, jullie persoonlijke slavin? Oh mijn God, wat een geweldig geil idee! Wat vind Anouschka hiervan? Nou, eerst wilde ze het niet, maar een uurtje later krabbelde ze al terug en zei: Het lijkt mij eigenlijk te gek! En vroeg Jean, aan Anna wat denk je, het is deze week al!
~Echt, zei Anna, dat meen je niet, nou dat heb je dan lekker verborgen gehouden. Morgen ga ik Anouschka ophalen Anna.
-De volgende morgen zei Jean tegen Anna, zo nu lekker douchen meisje en naar het toilet, want voorlopig zal er niets van komen. Hoe bedoel je dat zei Anna, we gaan Anouschka toch ophalen zometeen. Jaaa, antwoordde Jean, ik wel, maar jij niet, jou sluit ik op in de kooi totdat we weer terug zijn. Ohhh, zei Anna, dat kan toch uren duren? Ja precies: Antwoordde Jean. Dus jij blijft al die tijd opgesloten in de kooi. Ik geen je een envelop met de sleutel in de kooi in geval van nood, maar de envelop word dichtgeplakt en als je hem openmaakt zal je er een goede verklaring voor moeten hebben Anna! Ja Meester Jean, antwoordde ze bedeesd. Zo, en nu naar boven Anna en in de kooi. Anna werd naakt opgesloten voor in ieder geval een flink aantal uurtjes, dat was wel duidelijk in ieder geval.Jean liep naar beneden en deed de voordeur achter zich dicht en Anna was alleen. Het was een ontzettende geil gevoel om hier te moeten zitten wachten op Jean, haar Meester en zijn minnares. Haar Mrs. voor een paar dagen in ieder geval. Ze was ontzettend geil en verheugde zich op hun terugkomst. Het was niet makkelijk om in de kooi te zitten, je kon net niet rechtop zitten en ook niet liggen. Dus ongemakkelijk gewoon. Eindelijk na uren hoorde ze de voordeur weer opengaan en ze hoorde Jean en Anouschka binnenkomen. Ze hoorde ze praten en lachen beneden, maar er kwam niemand naar boven. Ze hoorde de achterdeur opengaan en ze hoorde dat ze lekker buiten gingen zitten. Uiteindelijk na een klein uurtje kwamen ze lachend naar boven en bekeken Anna die opgesloten zat. Ohhhhh, zei Anouschka, wat is dat een leuk gezicht. Je zal het wel zat zijn Anna, vroeg ze? Anna antwoordde: Ja Mrs. Ik ben stijf. Anouschka draaide zich om naar Jean en zei: Haal haar er eens uit Jean. Hij maakte de kooi open en Anna kwam eruit op haar knieŽn.Blijf maar lekker even op je knietjes Anna, zei Jean en haalde zijn pik uit zijn broek , zuigen Anna en Anna moest aan de pik van hem zuigen en Anouschka keek verlekkerd toe. Mmmmm, nu ik hoor en duwde Anna opzij. Blijf jij maar netjes hier op je knietjes zitten Anna en kijk naar ons. Anna, keek toe hoe Anouschka vol overgave aan de pik van haar man begon te zuigen. Dit was een heerlijk gezicht. Zo, stop maar eens Anouschka zei Jean, anders kom ik nu al klaar. En dat wil ik nog niet hoor. We hebben de hele dag de tijd.Zo, laten we allemaal maar eens naar beneden gaan. Anna, trek benenden je hoge hakjes aan en doe een wit schortje om. Het ligt al klaar voor je in de slaapkamer.Ik roep je wanneer ik je nodig heb. Anna deed wat haar gezegd werd en wachtte keurig op de overloop tot ze geroepen werd. Ze was net klaar en Mrs. Anouschka riep, kom naar beneden slavin. We hebben je nodig! Anna liep, toch wel zenuwachtig naar beneden en liep door naar de woonkamer. Anouschka en Jean zaten op de bank in de kamer en zeiden tegen Anna: slavin we willen wat drinken, haal 2 bier voor ons en schenk het in. Anna liep naar de keuken en haalde de 2 biertjes en 2 glazen en zette alles keurig op de salontafel. Ze schonk het bier in en ging rustig een paar passen achteruit en ging daar staan met haar handen op haar rug en haar blik naar beneden. Dit had Jean haar al van te voren verteld dat ze zich op deze manier moest gedragen. Anouschka en Jean begonnen te vrijen op de bank en Anna stond erbij en mocht niet kijken, maar zag natuurlijk best wel een beetje dat Jean lekker aan Anouschka's borsten zat en nu haar tepels lekker in zijn mond nam!~ Ohhhhh, ze wilde dat ze het zelf kon doen of dat iemand aan haar borsten zat! Anouschka zag Anna's schuine blik en zei tegen Jean, ze kijkt stiekem Jean. Wat moeten we daarmee? Anna, ga naar de gang en laat de deur open. Ga daar in de hoek staan, met je handen op je rug. ALs we je nodig hebben roepen we je wel. Anna, antwoorde: Ja Meester. En ze liep zachtjes naar de gang en ging in de hoek staan, met haar handen op haar rug. Ze hoorde allerlei geluiden uit de kamer, maar kon niets zien. Dat was natuurlijk de bedoeleing van haar Mr. Ze hoorde ze lachen, wat inschenken en kussen en de geluiden van het vrijen. Ineens werd ze geroepen: ANna, kom hier! Ze liep naar de kamer en ze werd bij de bak gewenkt. ZOwel de Mr. als de MRs waren naakt. Anna, pak mijn pik vast en duw die in het kutje van je Mrs. Ze pakte de pik van haar man en duwde hem in het natte kutje.... Blijf hier op je knieen bijzitten Anna, hoorde ze zeggen. Handne op je rug./.... Anna keek vol verlangen naar die heerlijke pik van haar man en hoe hij het kutje neukte met veel vaardigheid. Ze kwamen samen op een ongelooflijke manier klaar en lagen even uit te hijgen op elkaar. Toen kwam het volgende bevel: ANna, haal mijn pik eruit en lik schoon . Anna likte de pik die vol zat met sperma en de het geile nat van haar Mrs... Toen ze de pik goed had schoongelikt moest ze het kutje van de Mrs. schoonlikken en het sperma uit het kutje sabbelen. De Mrs.. kwam spontaan nog een keertje klaar. Anna kreeg een dutje achteruit en ze kreeg de opdracht om weer wat te drinken te halen en wat hapjes klaar te maken. EN je mag niet je gezicht wassen of je mond spoelen. Denk erom!!! Ze liep naar de keuken en deed wat haar was opgedragen. Ze liep met het dienblad weer naar de kamer en serveerde de hapjes en de drankjes. Hier op je knieŽn bij ons zitten en houd de asbak vast. Zodat wij ons niet hoeven uit te rekken Anna. Anna ging op haar knieŽn en de Mr en MRs. gingen lekker tegen elkaar aanliggen, kussend, knuffelend. Anna ving de as op. Ineens zei de Mrs. ik moet plassen... Oh, maar je hoeft met je lieve voetjes niet helemaal naar het toilet te lopen hoor. Anna, op je rug en mond open. Anna reageerde geschokt! Wat, wat moet ik doen??? 
Gewoon op je rug liggen nu en mondje open Anna... Anna weigerde. NU werd haar Mr boos. Anna bukken , handen op je knieŽn. Ze deed wat haar gezegd werd en ze kreeg een paar flinke klappen met de zweep op haar rug. EN NU LUISTEREN!!! Anna, ging heel snel op haar rug liggen en deed haar mond open. De Mrs stond op en ging met haar kutje bijna boven op haar mond zitten. En ze begon te plassen. Anna moest wel alles opdrinken, ze kon niet anders. In het begin vond ze het vreselijk, maar even later merkte e dat ze er reuze geil van werd. Ze trok de Mrs. nog wat dichter naar haar mond en die plaste alles in de mond van Anna..
Ze stonden weer op en de Mr en de Mrs. vonden dat Anna ook wel wat te drinken had verdiend nu. Ze mocht een bakje water halen en dat opdrinken vanaf de grond... EN ze moest hun elk, persoonlijk op haar knieŽn bedanken, dat ze het water mocht drinken. het was voor Anna heel vernederend. Maar ze vond het ongelooflijk lekker tegelijk.
Nou Anna, ga nu naar boven en maak een bad klaar voor de Mrs. Toen het bad klaar stond, stapte de Mrs erin en Anna moest haar wassen . De Mrs. bleef nog even genietend in bad zitten en Anna moest het bed terug slaan en ze legde een klein bosje bloemen op de plaats van de Mrs. Daarna liep ze terug naar de badkamer en droogde de Mrs af. En hielp haar in een nachthemdje. De mr. kwam boven en bekeek de dames even. Zijn vriendin en zijn slavin. Zo Anna... breng ons maar naar bed. Anna liep met ze mee en de Mrs stapte in bed. Anna moest haar toedekken. De Mr beval Anna nu mee naar zolder te gaan en daar werd ze opgesloten in de kooi. Naakt, met niets.... geen drinken en geen mogelijkheid om er uit te komen deze keer. Haar Meester ging weg zonder iets te zeggen. Ze hoorde ze beneden haar lachen en fluisteren. Het maakte het zwaar voor haar... Maar ja, ze was een slavin en die hebben geen inbreng. Het werd een zware nacht voor Anna, ze kreeg het een beetje koud, maar ze had niets om zich mee te bedekken. Ze sloeg haar armen om haar lichaam om zich warm te houden. 
De andere ochtend, werd ze bevrijd door haar Mr en ze mocht douchen en van het toilet gebruik maken. Daarna moest ze het ontbijt maken en dat op bed brengen bij ze. Uitgeperst sinasappeltje, eitje, broodje, koffie. Zelf mocht ze niets nemen. Alleeen als er wat over bleef, kreeg ze wat. Dat bleef er natuurlijk wel en Anna mocht de restanten opeten. Daarna stapten de Mr en Mrs uit bed... 
Het spel werd langzaam afgebouwd nu.
Anna en de rest hadden verder nog een plezierige dag samen.


/httpdocs  

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan .[email protected]
Copyright © 2003 Searains Dagboek
Laatst bijgewerkt: 30 december 2003