Searains Dagboek

 

 

Start
Dagboek
Dagboek / Opdrachten

 

 

 

 


 

Ik zal bij het begin beginnen...

 Ik ben al vele jaren gelukkig getrouwd. We hebben altijd een bijzonder gelukkig huwelijk gehad en nog!! Daar is geen twijfel over mogelijk. Maar in ons seksleven waren we op een punt aanbeland waar we eigenlijk beiden een andere kant op wilden. We hadden veel geŽxperimenteerd. Mijn man als Meester, ik een tijdje Meesteres. Iets wat me trouwens best wel beviel, maar niet genoeg bevredigend is voor mij. Ik ben en blijf subgevoelens houden. Die zijn vele malen sterker dan iets anders . Mijn man had er geen enkel probleem mee als ik eens wat ging rondkijken. Ik kreeg kennis aan een man, met wie ik wat gespeeld heb voor een aantal maanden, maar het werkte niet. Vooral niet omdat ik toen eigenlijk al een jaar chatte met een andere man, eerst op een , ja wat ze dan noemen , normale manier,  en later over onze gedachtes, intieme gevoelens en dat ging eigenlijk steeds verder. Het verdiepte zich van vriendschap in verliefdheid en nu in een houden van. Maar in de loop van de tijd kwamen we er achter dat hij een perfecte Meester was en ik zeer geschikt als zijn slavin. Het heeft maanden geduurd  voor we eigenlijk zover waren. Het was en is nog steeds een constant naar elkaar toegroeien. En we genieten van elk moment samen. Af en toe ontmoeten we elkaar eens maar verder is het ontmoeten beperkt tot het samen online zijn. We hebben samen een contract afgesloten , waarin ik 24/7 zijn slavin ben. Het is soms heel moeilijk, maar altijd boeiend.

Mindgames... Dat is iets wat een groot gedeelte ook van onze online relatie bepaalt. Het is iets waar we beiden van houden. Waar we samen van genieten.

 Maar OOK hebben we een gewone man / vrouw relatie, waarin heel veel plaats is voor liefde. Liefde en respect voor elkaar...Dat is het wat onze relatie staande houdt. Het houden van elkaar, doet niets af aan onze liefde voor onze beide partners! Dat is iets wat voor ons op de eerste plaats staat.  

En ach, vraagt uz zich , wat kan deze site nog weer toevoegen aan de vele site's op het internet over SM... en alles wat er bij kan komen.? Ik weet niet of het iets toevoegt, maar wij hebben plezier erin om het te maken! 

searain 

[Nieuw] Searains Dagboek Nu ook op het Internet
Zie het persbericht voor meer informatie.

 


 

 


 

Recente aandacht in de media voor Searains Dagboek

 

/httpdocs  

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan .[email protected]
Copyright © 2003 Searains Dagboek
Laatst bijgewerkt: 30 december 2003